Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 18:08

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπήκαν στην προπόνηση Κουρμπέλης, Τορμένα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπήκαν στην προπόνηση Κουρμπέλης, Τορμένα

Ευχάριστα ήταν τα  νέα που  επεφύλασσε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Αστέρα για τον Στάικο Βεργέτη, καθώς είδε τους Κουρμπέλη και Τορμένα να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να ενσωματώνονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.



Ο Κουρμπέλης είχε αγωνιστεί για λίγα λεπτά και στο χθεσινό «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα των νέων του Αστέρα δείχνοντας πώς είναι έτοιμος για να μπει ξανά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Κοσίσκι, που τελικά δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του πανευρωπαικού πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν στην προεπιλογή της Σλοβακίας, όμως δεν ήταν στην τελική επιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα παιχνίδια με Λευκορωσία, Ισπανία.

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση, περιλαμβάνοντας πολλά παιχνίδια με μπάλα με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Την ίδια στιγμή Μουνάφο, Πάρα και Τιε Μπι συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους και όλα δείχνουν πώς τις επόμενες ημέρες θα μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Μπαντιμπανγκά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τρέχοντας για αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Το πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί με προπόνηση την Παρασκευή το πρωί, ενώ για το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17.00) και την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Στις 3/12 η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, η οποία αναβλήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σε εκείνη την ημερομηνία ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο Βόλο την τοπική Νίκη.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα συνεχιστεί από την 7η αγωνιστική, που σημαίνει ότι ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου (18.15).

Φιλικό η Κ-20 με την ΑΕΚ

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (12.30) η ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-20) με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο προπονητής της ομάδας νέων Μίλαν Πάβλοβιτς θέλει να διατηρήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική εγρήγορση, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λιγκ.

Στο Ρέντη παίζει η Κ-17

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα των εφήβων (Κ-17) στη Σούπερ Λιγκ, με την ομάδα του Αστέρα να αντιμετωπίζει το Σάββατο (12.30) στο γήπεδο του Ρέντη τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες μετράνε μόνο νίκες μέχρι σήμερα, με τον Αστέρα να έχει «δύο στα δύο» και τον Ολυμπιακό «τρία στα τρία»

Με ΟΦΗ ξεκινάει η Κ-15

Το πρωτάθλημα της Κ-15 ξεκινάει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, με την ομάδα του Αστέρα να υποδέχεται στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ.