Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 20:17

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμόγελα για το 3 στα 3 και τη… μοναξιά στην κορυφή - "δίκαιη η νίκη μας", λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Παμίσου από την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα στο Μελιγαλά επί του Εθνικού. Η ομάδα της Μεσσήνης έκανε το 3 στα 3 και φιγουράρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οπως σημειώνει και ο εκ των προπονητών της ομάδας Σπύρος Τσίκινης: "Περάσαμε νικηφόρα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας και είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα μου στη μεγαλύτερη διάρκεια έπαιξε καλύτερα από τον Εθνικό και μόνο μετά τον τραυματισμό του Καστριτσέα έπεσε η απόδοση μας, μιας και αποσυντονιστήκαμε. Θεωρώ πως η νίκη μας ήταν δίκαιη.
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Καστριτσέα από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παμίσου. Ο τραυματισμός του ήταν μια άτυχη στιγμή, μιας και δεν ήθελε να τον χτυπήσει ο Μωράκης".
Περιθώριο για εφησυχασμό δεν υπάρχει πάντως στο "πράσινο" στρατόπεδο με τον Τσίκινη να τονίζει: "είναι θετικό πως έχουμε μόνο νίκες, όμως αυτά τα ξεχνάμε και σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, που είναι μία πολύ καλή ομάδα".
Οι Βλαχόπουλος και Α. Καλογερόπουλος που μπήκαν αλλαγή στο χθεσινό ματς δεν είναι απολύτως έτοιμοι και ίσως μείνουν στον πάγκο και με τον Ολυμπιακό.