Παρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 11:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πέτυχε το σκοπό της μένοντας κοντά στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Πέτυχε το σκοπό της η Κυπαρισσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ήταν να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι της και να μείνει σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Μάλιστα ο ΑΟΚ δικαιούνταν απόλυτα τη νίκη αφού ήταν καλύτερος σε όλο σχεδόν τον αγώνα, καταφέρνοντας να βγάλει εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακού.

 

Η Τριφυλιακή ομάδα μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.
Αυτό που ικανοποίησε τον προπονητή της Κυπαρισσίας Αλέξη Μαντζούνη ήταν πως οι παίκτες του λειτούργησαν εξαιρετικά στο τακτικό κομμάτι, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Ηταν δίχως αμφιβολία ένα πολύ σπουδαίο διπλό που θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.Η Κυπαρισσία άλλωστε έχει βγάλει έως τώρα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και η συγκομιδή των 7 βαθμών δεν είναι άσχημος απολογισμός. Επόμενο παιχνίδι για τους "κυανόλευκους" είναι την Κυριακή με την Ανδρούσα εντός έδρας. Ο Γιαννόπουλος είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαργαρώνη που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Φυσικά θα απουσιάσει ο στρατευμένος Κυριακούλης και  ο Γ. Παναγόπουλος που θα ενταχθεί στην προετοιμασία στις 20 Οκτωβρίου.