Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 19:02

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-1: Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-1: Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο

Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο, ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε το Σάββατο στην έδρα του, την Α.Ε. Αβίας με 2-1.

Ο επιθετικός του Ακρίτα με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (το πρώτο στις αρχές του αγώνα και το δεύτερο στα τελευταία λεπτά), επέτρεψε με όρεξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.
Η Α.Ε. Αβίας προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ισοφάρισε προσωρινά με τον Λυκουρέζο, είχε φάσεις με τους Δ. Κορμπή και Καρδάση, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Κορώνη.
Στο 13’ ο Κ. Λυμπερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Λυκουρέζος με απευθείας φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαρβεράκη ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85’ ο Κ. Λυμπερόπουλος απέφυγε τον Μπεκιάρη και σούταρε, όμως πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε ο Τζανετέας, πάνω όμως στο επιθετικό του Ακρίτα, αυτός προσπάθησε και πάλι να αποφύγει τον Μπεκιάρη, όμως ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Αβίας τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Σερεμέτη να σφυρίζει το πέναλτι. Ο Κ. Λυμπερόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα και πέτυχε το τελικό 2-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Πανόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Κουτσουμπός, Φιλάι, Κυριόπουλος, Πεΐδης, Τσελάι (59’ Σαρδέλης), Κ. Λυμπερόπουλος (90’ Σαρελάς), Μουτζούρης, Χοτζόλι.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Αλντέσκου, Ψαλτήρας (46’ Λυκουρέζος), Γαβράς, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Καρδάσης, Δ. Τσουλάκος, Μπαζάνης, Δ. Κορμπής, Πανταζής.