Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 12:58

ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Πρωταθλητές ξανά μετά από 17 χρόνια!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Πρωταθλητές ξανά μετά από 17 χρόνια!

Αυτός ο τίτλος δεν γινόταν να χαθεί. Η Εράνη νίκησε χθες με 5-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Οι Φιλιατρινοί το πήραν μάλιστα αήττητοι και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική. Τελευταία φορά που η Εράνη είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ήταν τη σεζόν 205-2006 και ανέβηκε στη Δ’ εθνική.
Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε για τελευταία φορά στις εθνικές κατηγορίες (Δ’ εθνική) και μετά από μια δεκαετία στην Α’ τοπική (έπαιξε μία χρονιά και στην Α1 τοπική) είναι κοντά στο να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.
Στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, η Εράνη ήθελε μόνο νίκη για να πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα και κέρδισε εύκολα. Στον αντίποδα οι “ερυθρόλευκοι” μετά από αυτή την ήττα τερμάτισαν στην 14η θέση, που θα οδηγήσει στην Α1 τοπική, μόνο αν η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, δεν ανέβει στη Γ’ εθνική. Μετά το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι Καυκά, άνοιξαν οι σαμπάνιες και ξεκίνησε το πανηγύρι στα Φιλιατρά για τη μεγάλη επιτυχία.
Το 1-0 έγινε στο 27’ με αυτογκόλ του Μωραγιάννη. Στο 31’ ο Γεωργιόπουλος σημείωσε το 2-0 και στο 56’ πάλι ο Γεωργιόπουλος έκανε το 3-0. Στο 77’ ήταν η σειρά του Πλακά να χριστεί σκόρερ για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με νέο αυτογκόλ από τον Καλογερόπουλο στο 86’.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας (75’ Νικολακόπουλος), Μπινιώρης, Γκότσης (75’ Οικονομόπουλος), Πέππας, Γκεβόρι (68’ Χρονόπουλος), Μιχαλόπουλος (60’ Χάρμπας), Βασιλόπουλος, Κόλλιας (68’ Πλακάς), Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Παπανδρέου, Δασκαλάκης, Κρεμύδας, Μωραγιάννης, Καλογεροπουλος, Ξυδιάς, Διονυσόπουλος, Καλογεροπουλος, Θεοδοσόπουλος, Πατσιώτης.