Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 14:10

Αγνώριστη η Καλαμάτα έχασε με 2-0 στο Στάδιο από το Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον

Μια κακή Καλαμάτα γνώρισε πριν από λίγο την ήττα με 2-0 από το Αιγάλεω στο Δημοτικό Στάδιο.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο δεύτερο γύρο της Super League 2 για τη "Μαύρη Θύελλα", που παρουσιάστηκε αγνώριστη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν έκανε ευκαιρία. Το Αιγάλεω που "καιγόταν" για βαθμούς ώστε να μείνει στην κατηγορία, είχε πάθος και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, υποχρέωσε την Καλαμάτα σε ήττα μετά από δύο σχεδόν μήνες. Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ήταν στις 10 Μαρτίου με 1-2 από την πρωτοπόρο Κηφισιά στο ντεμπούτο του Ιλτσο Γκεοργκιόσκι στον πάγκο.  Ο κόσμος αποδοκίμασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσους διοικούντες ήταν στο γήπεδο, καθώς και τους παίκτες και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο φινάλε της αναμέτρησης, κυρίως για την εικόνα. Το Σίτι ήθελε περισσότερο το ματς και το πήρε, χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο. Σκόραρε στο 33' με φάουλ του Τσιλιγκίρη χωρίς νωρίτερα να έχει απειλήσει και στο 62' με τον Ραμίρες. Εκτός από τα δύο γκολ, είχε μόνο μία ακόμα ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Βλαχομήτρο. Η Καλαμάτα έμεινε στις δύο φάσεις του πρώτου μέρους με Αρναρέλλη και Ρόβα. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι να κυλά σε αργό τέμπο, το Αιγάλεω να περιμένει στο μισό γήπεδο και την Καλαμάτα να μην δημιουργεί ούτε μία ευκαιρία.

 

Το Live του ματς

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - Αιγάλεω 0-2.

90' Δύο ακόμα αλλαγές για το Αιγάλεω. Μπαίνουν οι Καρατάσιος και Παλτόγλου και βγαίνουν οι Πολυχρόνης και Τσιλιγκίρης.

84' Κίτρινη κάρτα ο Μπουλλάρι της Καλαμάτας.

79'  Καλαμάτα - Αιγάλεω 0-2. Χωρίς ευκαιρία η "Μαύρη Θύελλα" στο δεύτερο ημίχρονο. Εχει κατοχή, αλλά είναι προβλέψιμη και αργή στην ανάπτυξη. Το Αιγάλεω περιμένει και δεν νιώθει απειλή. 

76' Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι στη θέση του Ρόβα.

71' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Κωνσταντινόπουλος στη θέση του Μόζερ.

69' Αλλαγή για το Αιγάλεω. Ο Σταματάκης στη θέση του Κολλά.

66' Καλή στιγμή για το Αιγάλεω, με το σουτ του Τσίτσαρη που απέκρουσε ο Μέντες στη δεξιά του γωνία.

Γκρίνια στην εξέδρα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους διοικούντες. 

63' Δυο αλλαγές για την Καλαμάτα.  Πασάς και Μπουλλάρι στις θέσεις των Τάτου και Λουπάνο.

62' Γκολ για το Αιγάλεω. Λάθος του Μόζερ από δεξιά, ο Τσιλιγκίρης πασάρει στον Ραμίρες, που από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ στην πρώτη του επαφή ο επιθετικός του Αιγάλεω.

60' Δύο αλλαγές για το Αιγάλεω. Βγαίνουν οι Μπαστιάνος και Βλαχομήτρος και μπήκαν οι Ραμίρες και Τσίτσαρης. 

57'  Από λάθος του Βασιλόγιαννη, το Αιγάλεω έφυγε στην αντεπίθεση με τον Βλαχομήτρο να σουτάρει άουτ από το οριζόντιο. 

53' Καλαμάτα - Αιγάλεω 0-1. Χωρίς κάποια ευκαιρία σε αυτά τα οχτώ λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Καλαμάτα έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλεί. 

Με μία αλλαγή ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο για την Καλαμάτα. Ο Ματέους στη θέση του Λιποράσε. Ετσι θα παίξει αριστερό μπακ ο Καραγκούνης. 

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Αιγάλεω 0-1. 

44' Σε αντεπίθεση ο Βλαχομήτρος δίνει στον Κολλά, το σουτ του οποίου κόντραραν οι αμυντικοί. 

37' Και άλλη κίτρινη κάρτα στο ματς, ο Μπούσης του Αιγάλεω. Από τρεις κάρτες οι δύο ομάδες. 

33' Γκολ για το Αιγάλεω. Ο Τσιλιγκίρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, αιφνιδίασε τον Μέντες και σκόραρε. Τη στιγμή της επίτευξης του γκολ έμπαιναν στο γήπεδο  φίλαθλοι του Αιγάλεω με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και στο γήπεδο επικρατεί μικρή ένταση. 

30'  Σε ένα λεπτό δύο κίτρινες κάρτες για τους παίκτες της Καλαμάτας,. Πρώτα τη βλέπει ο Λουπάνο και εν συνεχεία ο Μόζερ, για αντικανονικά μαρκαρίσματα. 

28' Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Βασιλόγιαννης με κάθετη πάσα τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Ρόβα, που από πλάγια θέση αριστερά σούταρε άουτ. 

25' Ο Ρόβας πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Καμααρά, ο ρέφερι θεωρεί ότι έκανε "θέατρο" και θα τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα. 

23' Nέα κίτρινη κάρτα, ο Τσιλιγκίρης για τράβηγμα της φανέλας στον Καραγκούνη. Ο μέσος της Καλαμάτας έχει κερδίσει δύο κίτρινες κάρτες. 

20' Πρώτη κίτρινη κάρτα. Τη βλέπει ο Πολυχρόνης  από τον ρέφερι Παπαγεωργόπουλο για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη στο κέντρο. 

14' Πρώτη ευκαιρία στο ματς και είναι για την Καλαμάτα. Ο Παπατόλιος έκανε το γέμισμα και ο Αρναρέλλης με σουτ στη κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Αιγάλεω.

9' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο ξεκίνημα του ματς. Αναγνωριστικό παιχνίδι. 

Σέντρα στο ματς. 

Λίγος κόσμος στο γήπεδο αυτή την ώρα, περίπου 300 άτομα, εκ των οποίων και 20 φίλοι των φιλοξενούμενων. 

Το ματς θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο και το "Notosport" θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μέντες, Μόζερ, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Ρόβας. 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σκαφίδας, Πεχλιβανόπουλος, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Καμαρά, Βλαχομήτρος, Πολυχρόνης, Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.