Σάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 08:52

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Ετσι θα πάμε μπροστά…", o Ηρακλής Τσίκινης ανέλυσε το πλάνο και έβγαλε ειδήσεις...

Γράφτηκε από τον

Από την μέρα που μπήκε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος στην διοίκηση, στον Πάμισο βάζουν ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια και φιλοδοξούν να δουν την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Χθες λοιπόν ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Ηρακλής Τσίκινης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Κλεοπάτρα» στην Μεσσήνη, όπου αναφέρθηκε στον τρόπο που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ο Πάμισος.


Ξεκάθαρισε πως ο φετινός στόχος είναι η άνοδος στην Γ' εθνική και έδωσε βάση στην οργάνωση που πρέπει να υπάρξει σε όλα τα μέτωπα ώστε σε βάθος 5ετίας να πάει ακόμη πιο ψηλά η ομάδα της Μεσσήνης.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην διαδικασία ρύθμισης που θα μπει η ομάδα για να εξοφλήσει ένα χρέος πολλών ετών αλλά και στην πρόταση αδελφοποίησης με την "Μαύρη Θύελλα", ώστε να προσπαθήσουν από κοινού να βελτιώσουν το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Μαζί του στο πάνελ ήταν ο πρώην πρόεδρος και νυν γενικός αρχηγός Γιώργος Πετρουλάκης, ο αντιπρόεδρος Αλέκος Βλαχάκης και ο ταμίας Παναγιώτης Γιαννίτσας.

Εβγαλε ειδήσεις ο Τσίκινης

Ο γενικός διευθυντής του Παμίσου έβγαλε αρκετές ειδήσεις όσον αφορά τον τρόπο που σχεδιάζει να πορευθεί ο Πάμισος..

Για τα νέα γραφεία και το site: "Θέλουμε να μεταφέρουμε την ομάδα πιο κοντά στην πόλη και να έχουμε σύγχρονα, άνετα και προσβάσιμα γραφεί στο κέντρο της πόλης (σ.σ. τα γραφεία θα είναι στην οδό Φεσσά στην κεντρική πλατεία και ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα). Τα γραφεία θα στελεχωθούν από δύο παιδιά που επιλέγηκαν με βάση το βιογραφικό τους και θα αναλάβουν την γραμματειακή υποστήριξη και το εμπορικό κομμάτι. Στο χώρο των γραφείων θα δημιουργήσουμε μια μπουτίκ και φανέλες και κασκόλ της ομάδας καθώς και ένα κομμάτι με ιστορικά στοιχεία.
Θα φτιάξουμε μια σύγχρονη ηλεκτρονική σελίδα από την οποία να ενημερώνεται ο κόσμος για όλα τα θέματα της ομάδας. Υπάρχει επίσης σκέψη για ένα περίπτερο στο κέντορ της πόλης όπου θα γίνεται πώληση εισιτηρίων και θα δίνονται πληροφορίες για την ομάδα".

Για τα παιδικά τμήματα και τη συνεργασία με τις άλλες ομάδες του Δήμου: "Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην υποδομή. Εχουμε 11 παιδιά στα παιδικά τμήματα. Βάρος θα δώσουμε και στην ακαδημία Παμίσου που είναι το μεταβατικό στάδιο για την προώθηση των παιδιών στην ανδρική ομάδα του Παμίσου. Θέλουμε επίσης να έχουμε καλή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και τις υπόλοιπες ομάδες του ευρέτερου δήμου".

Για το τμήμα ανίχνευσης ταλέντων: "Επιπλέον θα γίνει τμήμα ανίχνευσης ταλέντων. Παλαίμαχοι της ομάδας με όρεξη και χρόνο θα παρακολουθούν ταλέντα στο Νομό και με υπόδειξη τους θα συμμετέχουν στο σχετικό καμπ που θα διοργανώσουμε στο τέλος της σεζόν. Θα γίνει κάλεσμα στους παλαίμαχους να βοηθήσουν όσο μπορούν, να είμαστε όλοι μια οικογένεια, χωρίς αντιπαλότητες".

Για το κοινωνικό πρόσωπο: «Ο Πάμισος θα αρχίσει να ανοίγει ευρύτερα τα φτερά του. Θα συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα στηρίξουμε τον εθελοντισμό. Ισως κάνουμε και μια εθελοντική αιμοδοσία κάθε χρόνο, δημιουργώντας τράπεζε αίματος για τα μέλη του συλλόγου. Επιπλέον θα συμμετέχουσε σε εκδηλώσεις για ευπαθείς ομάδες του δήμου μας. Πρέπει να δείξουμε ότι ο Πάμισος είναι ένα κοινωνικό κομμάτι της πόλης".

Για το δήμο και το γήπεδο: «Χρειάζεται ακόμη πιο στενή συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης. Χρειάζονται έργα βελτίωσης στο Δημοτικό Στάδιο. Εχουμε πάριε βεβαίωση για ένα σκέπαστρο που θα καλύπτει ένα μέρος της εξέδρας ενώ υπάρχει σχέδιο και για καρέκλες στην εξέδρα. Ετσι θα αλλάξει επίπεδο η φιλοξενία των φιλάθλων μας».

Για το σύνδεσμο φιλάθλων: "Θα επανιδρύσουμε το σύνδεσμο φιλάθλων του Παμίσου. Είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα. Θα λειτουργεί με δικό του δ.σ.. Θα είναι πυρήνας βήθειας που θα οργανώνει, πάντα στο πλαίσιο του φερ πλέι και με σεβασμό στον αντίπαλο.

Για τη ρύθμιση του χρέους: «Ισως το πιο σημαντικό νέο είναι ότι η ομάδα θα μπει σε ρύθμιση του κάρους για το βραχνά ετών που είναι ένα πρόστιμο το οποίο έχει η ομάδα, όχι με δική της αιτία. Η διοίκηση και ο κ. Αντωνόπουλος θα αναλάβουν την αποπληρωμή του προστίμου. Η ομάδα θα μπει σε διαδικασία κάθαρσης και δεν θα χρωστάει".

Για αγωνιστικό, μπάτζετ, μεταγραφές: "Είμαστε ευχαριστημένοι από το αγωνιστικό κομμάτι, γίνεται καλή δουλειά από τεχνικό τιμ και παίκτες. Υπάρχει άριστη συνεργασία με την διοίκηση. Είμαστε πρώτοι αλλά έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και προχωράμε με χαμηλούς τόνους. Στόχος είναι το πρωτάθλημα στην Α' τοπική και στα μπαράζ η άνοδος στην Γ' εθνική. Θα συζητήσουμε αν χρειαστεί κάποια ενίσχυση τον Ιανουάριο. Εχουμε 23 παίκτες που πληρώνονται. Θα δούμε που θα φτάσει το μπάτζετ. Δεν θέλουμε όμως υψηλό μπάτζετ αλλά προσαρμοσμένο στην κατηγορία. Τα χρήματα θα επενδυθούν σε σωστό τρόπο και σωστή διαχείρηση. Δεν θέλουμε να… ματώσει άδικα ο κ. Αντωνόπουλος. Φυσικά θα βοηθήσει και οικονομικά και με τις ιδέες του".

-------------------------------------------------------------------------------------
Πρόταση συνεργασίας
με την "Μαύρη Θύελλα"

"Θα γίνει προσπάθεια να έρθουμε κοντά με την πρώτη ομάδα του Νομού μας την Καλαμάτα. Κάνουμε πρόταση αδελφοποίησης. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Θέλουμε καλές σχέσεις και να συζητήσουμε μαζί πως θα πάει καλύτερα το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο".


Διαρκείας και μέλη

Ο Ηρακλής Τσίκινης επισήμανε ότι στόχος της διοίκησης είναι να αυξηθούν τα μέλη της και τόνισε ότι η κάρτα μέλους θα προσφέρει προνόμια που είτε θα έχουν να κάνουν με τα εισιτήρια είτε με εκπτωτικά κουπόνια για αγορές σε καταστήματα της πόλης.
Ο ταμίας Παναγιώτης Γιαννίτσας σημείωσε πως έχουν διατεθεί ήδη 290 εισιτήρια από τα 400 που κυκλοφόρησαν καθώς και ότι έχουν σχεδόν εξαντληθεί οι 2.000 λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς.
Τόνισε πως η ομάδα είναι σε επαγγελματικό δρόμο και ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης που του εμπιστεύθηκαν το υπεύθυνο πόστο του ταμία.
Ο Αλέκος Βλαχάκης από την πλευρά του τόνισε πως φέτος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παμίσου για διάκριση. Οτι ο Αντωνόπουλος έχει έρθει με πολύ καλές διαθέσεις να βοηθήσει και ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή Τσίκινη για τις προσπάθειες του.