Παρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 21:00

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Σημαντικά ματς για την 3η αγωνιστική, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων

Γράφτηκε από τον
Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Σημαντικά ματς για την 3η αγωνιστική, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και προγραμματίστηκαν να γίνουν την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου (3 αγώνες) και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου (οι υπόλοιποι τρεις). Οι ομάδες λοιπόν έχουν παίξει μόνο τα ματς της πρεμιέρας και αύριο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής.


Η Ομόνοια προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 επί του Χανδριναϊκού και θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο γήπεδο της καθώς θα υποδεχθεί τον Παπαφλέσσα Χώρας. Η ομάδα του Φασουλή μπαίνει σήμερα στο πρωτάθλημα, καθώς την πρεμιέρα είχε ρεπό.
Στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» ο ΑΟ Φαραί του Βασίλη Μπλέτσα θα υποδεχθεί τον Μιλτιάδη με στόχο το 2 στα 2 καθώς στην πρεμιέρα είχε νικήσει στο ίδιο γήπεδο τον Παπαφλέσσα Αμφειας με το εντυπωσιακό 5-0. Ο Μιλτιάδης του Κώστα Στυλιανόπουλου θα παίξει για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο, όπου στην πρεμιέρα είχε χάσει από τον Κεραυνό στα τελευταία λεπτά.
Αύριο η Μεθώνη του Θανάση Λακριντή θα υποδεχθεί τον Νέο Αρι με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες στην έδρα της, μετά την μεγάλη νίκη της πρώτης αγωνιστικής επί του Πανθουριακού. Ο Νέος Αρις του Σταύρου Γεωργιόπουλου θα παίξει ξανά εκτός αφού στην πρεμιέρα είχε χάσει στην Καλαμάτα από τον Αίαντα.
Ο Παπαφλέσσας Αμφειας θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα ψάξουν για τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο Ηρακλής μετά το διπλό στο Πεταλίδι θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό που θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μακρυά από το γήπεδο του. Τέλος, στο Καλαματιανό ντέρμπι που θα γίνει στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» στις 7.30 μ.μ. την Κυριακή, ο Αίας θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα έχουν κοινό στόχο το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

3η αγωνιστική

Σάββατο 11/10
Ομόνοια - Χώρα
Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», 4.30 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Τσαούση, Τσουλάκος
Α.Ο. Φαραί - Μιλτιάδης
Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 7.30 μ.μ.
Αλεξέας, Τσίρμπας, Τσουλάκος

Κυριακή 12/10
Μεθώνη - Νέος Άρις
Γήπεδο Μεθώνης, 4.30 μ.μ.
Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος, Καυκάς
Άμφεια - Χανδριναϊκός
Γήπεδο Σπερχογείας, 4.30 μ.μ.
Σκόρδος, Τσέλο, Παυλοπούλου
Ηρακλής Καλαμάτας - Πανθουριακός
Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 4.30 μ.μ.
Αλεξέας, Τσίρμπας, Ρέκκας
Αίαντας - Κεραυνός
Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 7.30 μ.μ.
Καστανάς, Τσαούση, Μπασιλάρης
Ρεπό: Απόλλων Πεταλιδίου