Τρίτη, 16 Μάιος 2023 16:19

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Αλλοίωσαν το πρωτάθλημα στη Β' τοπική"

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Β’ τοπικής, πίσω από τον Αστέρα Βαλύρας τερμάτισε ο Μεσσηνιακός, με τον ιστορικό σύλλογο να κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος.

Ο Μεσσηνιακός εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφερόμενος στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, που διεξήχθη στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και στο πρωτάθλημα που συμμετείχαν οι “πράσινοι”.
Για τη Β’ τοπική αναφέρουν: “Βέβαια εμείς του Μεσσηνιακού έχουμε και λόγους να πικραινόμαστε. Κι’ αυτό διότι η νεανική και ανανεωμένη ομάδα μας του ποδοσφαίρου τερμάτισε 2η για τον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας, παρόλο που έκανε έναν πολύ ενδιαφέροντα μαραθώνιο, παίζοντας όλους τους αγώνες της με αξιοπρέπεια, και χάνει, πιθανότατα, την άνοδό της στην Α1 της Μεσσηνίας.
Δυστυχώς όμως υπήρξαν ομάδες που αλλοίωσαν το πρωτάθλημα με την ανακόλουθη συμπεριφορά τους. Το να μην κατεβαίνει να αγωνιστεί, μια τυπικά αδιάφορη ομάδα, σε αγώνες από τους οποίους κρίνονται πρωτιές ή όχι, παύει πλέον να είναι θέμα τιμωρίας της με αφαίρεση 3 βαθμών και πρέπει να επισύρει βαρύτερες ποινές”.
Για τους λόγους, τώρα που χαίρονται στο Μεσσηνιακό αναφέρουν: “Χρόνια αρκετά είχαμε να δούμε γεμάτη τη νότια κερκίδα του γηπέδου μας.
Χθες 14/5/2023 και με αφορμή τον τελικό Κυπέλου Μεσσηνίας μεταξύ των ομάδων ΑΕ Μάνης και Παμίσου Μεσσήνης κάθισαν εκεί περί τους 1.500 θεατές.
-Πάνω από την αναμενόμενη υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών Δοτών για τις δράσεις της «Φλόγας», δηλαδή του Συλλόγου Γονέων που έχουν Παιδιά με Νεοπλασματικές ασθένειες. Με οργανωμένο τρόπο ενημερώσεως στην είσοδο, με πολλούς εθελοντές στο bazaar με τα είδη της «Φλόγας», με εξαίρετες επιστήμονες από το Δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου Καλαμάτας των Βοηθών Νοσηλευτριών.
-Χρόνια πολλά είχαμε να μην βρούμε σπασμένα καθίσματα, μετά την αποχώρηση των φιλάθλων. Χθες λοιπόν ούτε μια ζημιά δεν έγινε στο ιστορικό γήπεδό μας. Και οι θεατές του χθεσινού αγώνα υπήρξαν άψογοι. Με θερμές εκδηλώσεις αλλά με υγιή αθλητική συμπεριφορά.
-Και στα αποδυτήρια όλοι εξυπηρετήθηκαν. Βέβαια αν υπήρχαν σε λειτουργία και εκείνα της ανατολικής πλευράς που γκρεμίστηκαν πριν 4 χρόνια, όλα θα ήταν καλύτερα.
-Και η οργάνωση από την ΕΠΣ Μεσσηνίας άψογη. Και οι Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο γήπεδο αχρείαστοι. Και το κυλικείο στα καλύτερά του. Και τα πηγαδάκια στην είσοδο του γηπέδου με κόσμιες συζητήσεις.
-Πράγματι όλα ήταν καλά…. Και καλό είναι να θυμόμαστε πάντα πως το αληθινό ποδόσφαιρο «IT’S ONLY A GAME».