Πέμπτη, 25 Μάιος 2023 19:15

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο

Γράφτηκε από τον

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμάτας και το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, παίζοντας ποδόσφαιρο για να ενισχύσουν έναν συνάνθρωπό τους, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Το φιλανθρωπικό φιλικό έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” και τα έσοδα θα δοθούν σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, που είχε εργατικό ατύχημα και το κόστος για την αποκατάσταση του προβλήματος είναι μεγάλο.
Τα εισιτήρια κόστιζαν 5 ευρώ και αρκετός κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια.
Για την ιστορία το φιλικό ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2.
Για τους εργαζόμενους στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας σκόραραν οι Ηλίας και Σταύρος Τριάντος και για τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα, οι Γκέκας και Τσώνης.
ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αναστασόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ηλ. Φράγκος, Σαραντόπουλος, Γκότσης, Λυμπερόπουλος, Θ. Τριάντος, Ηλ. Τριάντος, Στ, Τριάντος, Μανεσιώτης, Σταυρόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Ταβουλαρέας, Μ. Φράγκος, Μάλαμας, Ντούμας, Σγουράκης, Παναγόπουλος, Μπότης, Δ. Αναστασόπουλος, Στρατής.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουτίβας, Γκέκας, Μητσέας, Θειακός, Γρηγορόπουλος, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Γκότσης, Κουτσοπέτρος, Τσώνης, Λεβεντόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Χριστόφορος, Λυμπέρης, Κούβελας, Πολυμενέας.