Παρασκευή, 26 Μάιος 2023 15:40

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Πρώτη νίκη για την Old School (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Old School και μάλιστα με επιβλητικό σκορ 6-0 απέναντι στη No Pasaran, σε αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα και ήταν για την 5η αγωνιστική.

Στο πρώτος μέρος οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως η Old School κατάφερε να αξιοποιήσει δύο από αυτές και να πάρει προβάδισμα με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Old School αξιοποίησε ακόμη 4 από τις ευκαιρίες που έκανε και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Αντίθετα οι παίκτες της No Pasaran παρά τις επιθετικές προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια και έμειναν στο μηδέν.
Στο 72’ αποχώρησαν από τον αγώνα οι Μπούνας (Old School) και Βασιλόπουλος (No Pasaran) λόγω τραυματισμών και έτσι οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος έπαιξαν με παίκτη λιγότερο.

Στο 25’ ο Μπούνας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη ρίζα της κάθετης δοκού και στην επαναφορά ο Αποστόλου έκανε το κοντινό σουτ και ο Κακάρογλου που δεν πρόλαβε να αντιδράσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 31’ μπροστινή μπαλιά του Παπαστεφάνου στον Φράγκο, αυτός έφυγε πίσω από τους αμυντικούς πρόλαβε την έξοδο του Δημητρακόπουλου, τον απέφυγε με ωραία κίνηση και με συρτό σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 2-0. Στο 53’ οι αμυντικοί προσπάθησαν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή, όμως κτύπησε στον Δημητρίου και “στρώθηκε” στον Μπούνα, ο οποίος με σουτ από το σημείο του πέναλτι σχεδόν έκανε το 3-0. Στο 61’ σε μπροστινή μπαλιά ο Νίκου υπό πίεση των Δημητρίου, Πολυμενέα, προσπάθησε να διώξει την μπάλα μακριά από την περιοχή, όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας έτσι το 4-0. Δέκα λεπτά μετά ο Δημητρίου με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 5-0. Στο 76’ ο Πολυμενέας έκανε το συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και ο Κουρούπης προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 6-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Ρηγοπούλου με βοηθούς διαιτητές τους Ε. Κορομηλά και Γιαλικάρη.
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελής (50’ Ξυλάς), Ψαράκης (37’ λ.τρ. Βαρβιτσιώτης), Σφουντούρης, Κουφόγιωργας, Γυφτέας (41’ Πολυμενέας), Αποστόλου (50’ Δ. Παναγόπουλος), Παπαστεφάνου, Μπούνας, Σταυρόπουλος (13’ λ.τρ. Φράγκος), Κυριόπουλος (41’ Δημητρίου).
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Κουρούπης), Αγγελακάκης (41’ Πρωτόπαπας), Καμπανίνι (49’ Νίκου), Λαδάς, Κακάρογλου, Πετσόπουλος (49’ Γεωργόπουλος), Σοζεφόσκι (41’ Βασιλόπουλος), Π. Παναγόπουλος (41’ Σεργκάν), Γιακουμής (41’ Αναστασόπουλος), Μαυροειδέας (41’ Καπετανάκης), Μούγιος (59’ Μιχαλόπουλος).

Γιορτή στην κερκίδα

Οπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο προχθεσινό, φίλοι της No Pasaran και οι γυναίκες με τα παιδιά των παικτών της ομάδας είχαν δημιουργήσει την δική τους κερκίδα και με συνθήματα στήριζαν τις προσπάθειες τους. Προχθές όμως τους συμπαραστάθηκαν μετά μουσικής, καθώς είχαν οργανωθεί με μουσικά όργανα (κιθάρα, τύμπανα) και έδιναν άλλο χρώμα στον αγώνα.

Πανό συμπαράστασης

Στην περίφραξη του γηπέδου οι άνθρωποι της No Pasaran είχαν κρεμάσει ένα πανό συμπαράστασης στα διαχρονικά αιτήματα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με την Old School, την προχθεσινή αντίπαλος τους. Το πανό που στην μέση είχε το σήμα της No Pasaran ανέφερε “Δάσκαλος σκυφτός αμόρφωτος λαός – Νίκη στον αγώνα των εκπαιδευτικών”.