Δευτέρα, 29 Μάιος 2023 14:12

Μεταγραφή Αργεντινού χαφ ανακοίνωσε η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον
Μεταγραφή Αργεντινού χαφ ανακοίνωσε η Καλαμάτα!

Μεταγραφή Αργεντινού χαφ, ονόματι Χουάν Κατάλντι ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Καλαμάτα, προτού ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στη Super League 2!

Το οξύμωρο είναι πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ξεκινά να κάνει μεταγραφές δίχως να έχει γίνει γνωστό το τεχνικό τιμ της νέας περιόδου, δίχως δηλαδή να έχει δώσει το "ΟΚ" ο προπονητής που θα την οδηγήσει τη σεζόν 2023-24 στο πρωτάθλημα! Ο Κατάλντι τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιεράπετρα, ομάδα που θα υποδεχθεί την Παρασκευή η Καλαμάτα στο Στάδιο. Ο Κατάλντι βρέθηκε μάλιστα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και υπέγραψε συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα αρχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού χαφ Χουάν Κατάλντι.
Γεννήθηκε στις 17/12/98. Εχει ύψος 1.72 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Γιμνάσια Εσγκρίμα όπου έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Το 2020 πήγε δανεικός στην Βολιβάρ όπου είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ιεράπετρα στην οποία έχει σημειώσει και πέντε γκολ. Διακρίνεται ιδιαιτέρως για το πάθος του και τον δυναμισμό του. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τους στόχους της".

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής (1-2) στο γήπεδο της Ηλιούπολης στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο.