Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 21:09

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Δεν χάθηκε τίποτα…», λέει ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος που αισιοδοξεί για την συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια και μάλιστα εντός έδρας, είχε προχθές η "Μαύρη Θύελλα", η οποία ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 92' από τον Ζακυνθιακό στο Δημοτικό Στάδιο και περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας…


Ηταν ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν ικανοποίησε κανένα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο, όπου πάντως δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.
Άλλωστε η Καλαμάτα παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και η συγκομιδή των 7 βαθμών στα τρία πρώτα ματς δεν θεωρείται μικρή.
Αυτό που κοιτάζουν λοιπόν ήδη είναι το πως θα προετοιμαστούν καλύτερα για το επόμενο ματς, την Κυριακή με τον Ερμή Κιβερίου εκτός έδρας…
Κάπως έτσι βλέπει τα πράγματα και ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος, ο οποίος προχθές ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της Μεσσηνιακής ομάδας.

«Πληρώσαμε μια άτυχη στιγμή»

«Πράγματι δυσκολευτήκαμε σε αυτό το παιχνίδι καθώς ο Ζακυνθιακός έπαιζε κλειστά μέχρι να γίνει το 1-0. Στην συνέχεια ανοίχτηκαν και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ. Δεν τα καταφέραμε όμως και στο τέλος είχαμε είχαμε την ατυχία να πληρώσουμε την ευκαιρία που δημιούργησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα», τόνισε στο "Notosport" o Νιφορόπουλος o οποίος θεωρεί πάντως ότι η προχθεσινή ισοπαλία δεν πρόκειται να σταματήσει την πορεία της ομάδας. «Δεν χάθηκε τίποτα από ένα παιχνίδι. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Τα φαβορί του ομίλου…

Σε ερώτηση για το αν η Καλαμάτα είναι το φαβορί του ομίλου, ο δημιουργός του προχθεσινού γκολ της Καλαμάτας τόνισε: «Η Καλαμάτα είναι…. Καλαμάτα και στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί. Είμαστε στα φαβορί αλλά υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες στον όμιλο, όπως ο Πανελευσινιακός, ο Παναργειακός και ο Αιολικός. Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».
Ο Αχαϊός μεσοαμυντικός (που πέρυσι έπαιζε στην Δόξα Νέας Μανωλάδας)προχθές δεν έπαιξε ως δεξί μπακ αλλά μπροστά στην δεξιά πλευρά. Ήταν μια επιλογή του Κουρμπανά που όπως φάνηκε απέδωσε αφού οι περισσότερες ευκαιρίες της Καλαμάτας δημιουργήθηκαν από εκεί. Ο Νιφορόπουλος πάντως τονίζει πως δεν έχει… προτίμηση για το αν θα παίζει μπακ ή χαφ και πως στόχος του είναι να δίνει το καλύτερο όποια αποστολή και να του αναθέτει ο προπονητής του…

Επόμενο ματς με
Ερμή Κιβερίου

Η συνέχεια περιλαμβάνει το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Στο ματς αυτό ο Κουρμπανάς λογικά θα έχει στην διάθεση του και τον Σκάρο, ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Επιπλέον, ο χρόνος είναι σύμμαχος και για τον Πέτρο Δημητριάδη, ο οποίος προχθές έπαιξε για πρώτη φορά ως αλλαγή και πλέον θα μέρα με τη μέρα θα μπαίνει στο ρυθμό και στο κλίμα της ομάδας. Πρόκειται άλλωστε για ένα έμπειρο παίκτη στον οποίο ποντάρουν αρκετά οι «μελανόλευκοι».