Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2023 10:58

ΕΡΑΝΗ: Προσμονή και δίψα για το ματς της εικοσαετίας!

Γράφτηκε από τον

 

Ζωντανή στην υπόθεση άνοδος έμεινε η Εράνη μετά την ισοπαλία 1-1 στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας για την προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Το όνειρο της ανόδου, αυτό για το οποίο είχε τεθεί ως στόχος από την αρχή της χρονιάς, θα γίνει πραγματικότητα αν η Εράνη κάνει το… καθήκον της την Κυριακή (5 μ.μ.) απέναντι στον Παλληξουριακό.
Ενα ματς μια κατηγορία για τις δύο ομάδες και το θετικό για τους πράσινους είναι πως θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Φιλιατρών.
Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου με νίκη κατακτά το τρίτο εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ εθνική, μετά από τον Παναιγιάλειο και τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ο Παλληξουριακός έχει το αβαντάζ να παίζει για δύο αποτελέσματα, μιας και ανεβαίνει κατηγορία ακόμη και με ισοπαλία.

Ξεσηκωμός στα Φιλιατρά

Στις τάξεις της φιλιατρινής ομάδας ζουν και αναπνέουν για το κυριακάτικο ματς και χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έγινε στην σελίδα της Εράνης στο Facebook… “Εράνη - Παλληξουριακός Κυριακή 11/6 ώρα 17:00 παλιό γήπεδο Εράνης, το ματς της εικοσαετίας για την ομάδα μας για μια θέση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Φυσικά το παιχνίδι αυτό το περιμένει πως και πως και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που θεωρείται δεδομένο πως θα γεμίσει ασφυκτικά την Κυριακή το παλιό γήπεδο Φιλιατρών.
Αλλωστε μια πρώτη γεύση πήραν όλοι από το πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, όπου 500 και πλέον φίλοι της Εράνης δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα.

“Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό”

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λυμπερόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από την πίεση και τους περιμένει σήμερα στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το τελευταίο ματς της σεζόν.
“Αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς πως θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα ματς στο γήπεδο μας, θα λέγαμε ναι. Εχουμε φτάσει τόσο κοντά στο να επιτευχθεί ο στόχος μας, όμως χρειάζεται ηρεμία, καθαρό μυαλό και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις, ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη που θα μας δώσει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία”, δηλώνει στην “Ε” ο κ. Λυμπερόπουλος.
Μοναδικός απόντας θα είναι ο νεαρός Χάρμπας που είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και δεν είναι ακόμη έτοιμος.