Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2023 19:00

Τέλος ο Τζαβέλλας από την ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Τζαβέλλας από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος αποχωρεί μετά από μια διετία που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα.

Την αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα επισημοποίησε η ΑΕΚ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μετά από μια διετία που φορούσε τα κιτρινόμαυρα.
O 35χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται ως στόπερ και αριστερός μπακ, αγωνίστηκε σε 51 αγώνες με την Ένωση, σκοράροντας 2 γκολ, ενώ δέχτηκε και 12 κίτρινες κάρτες σε αυτά τα ματς.
«Αποτελεί μέρος της ιστορίας της ομάδας μας, Γιώργος σε ευχαριστούμε για όλα!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΕΚ στην επισημοποίηση του διαζυγίου των δύο πλευρών, το οποίο είχε προαναγγείλει προ ημερών με ποστάρισμά του ο ίδιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.
Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα!»

Πηγή: www.sport-fm.gr