Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 21:22

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Τα ηνία στον Γιώργο Μηλίτση

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Τα ηνία στον Γιώργο Μηλίτση

Μόνο λίγες ώρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στο Ασπρόχωμα, καθώς η διοίκηση μετά το φιλικό διαζύγιο με τον Πέτρο Χιώτη  ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μηλίτση. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε μάλιστα σήμερα Τρίτη και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.


"Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το Ασπρόχωμα είναι από τους υγιείς ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Μεσσηνίας και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τους ανθρώπους του. Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα έχει τις δικές της εγκαταστάσεις", λέει στο "Ν" ο Γιώργος Μηλίτσης, ο οποίος έχει εργαστεί ξανά στο Ασπρόχωμα την περίοδο 2011-12. Πέρυσι ως γνωστόν ήταν στον Τέλλο Αγρα.
Το ντεμπούτο του στον πάγκο θα γίνει στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου.
Θυμίζουμε ότι οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική μετρούν τρεις σερί ήττες από Απόλλωνα, Αρφαρά, Δώριο, εκ των οποίων οι δύο ήταν εντός έδρας και αυτό είχε ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με τον Χιώτη. Οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι με αυτή την κίνηση θα αλλάξει το κλίμα και θα μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει.