Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 11:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σιγή ιχθύος για το “κάζο” με την αδειοδότηση!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σιγή ιχθύος για το “κάζο” με την αδειοδότηση!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν… φάρσα για την Καλαμάτα, που για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια δεν παίρνει άδεια για τη Super League 2!

Το πάθημα του 2021 δεν έγινε μάθημα για τη μεσσηνιακή ΠΑΕ, η οποία πέρα από πρόστιμο 10.000 ευρώ, θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, θα μπορεί να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών! Βεβαίως, υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 και απεριόριστου αριθμού μεταγραφών αλλοδαπών κάτω των 23. Ακόμα μέχρι 30 Ιουνίου έχει δικαίωμα να προβεί σε ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας.
Και όλα αυτά γιατί εκ παραδρομής, δεν πληρώθηκε μια δόση 4.000 ευρώ, όπως ισχυρίζονται στην Καλαμάτα.
Οι ΠΑΕ που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών, μετά την κοινοποίηση της απόφασης. Στην Καλαμάτα είναι δεδομένο ότι θα κάνουν έφεση τη Δευτέρα, ώστε να ανατραπεί η απόφαση στο Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Οφείλουν όμως να εξηγήσουν ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτή την εξέλιξη, που “τινάζει” το σχεδιασμό στον αέρα. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ που τηρεί σιγή ιχθύος και ενώ ο κόσμος “βράζει”, βλέποντας τις διοικητικές γκάφες να συνεχίζονται. Διότι είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τις γνωστή ιστορία με τις κάρτες υγείας στο περσινό ντέρμπι κορυφής με το Λεβαδειακό, που επί της ουσίας στοίχισε το πρωτάθλημα και τη δυνατότητα διεκδίκησης ανόδου στα μπαράζ. Η Καλαμάτα είχε και φέτος στόχο την άνοδο, αλλά δεν μπόρεσε να την διεκδικήσει, ενώ ίδια είναι η φιλοδοξία και για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση έχει “κλείσει” τον Περικλή Αμανατίδη, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Καλαμάτα, χωρίς να ανακοινωθεί η πρόσληψή του και πλέον δημιουργούνται ερωτηματικά για το αν τελικά προχωρήσει αυτή η συνεργασία, στην περίπτωση που η ΠΑΕ έχει περιορισμό μεταγραφών.