Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” για 15η σεζόν ο Φιλόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” για 15η σεζόν ο Φιλόπουλος!

Η σημαία παραμένει στον ιστό της. Ο Δημήτρης Φιλόπουλος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Παμίσου για τη ανανέωση της συνεργασίας και θα αγωνιστεί για 15η σεζόν στην ομάδα της Μεσσήνης.

Ο αρχηγός των “πρασίνων” ανοίγει τον κύκλο των ανανεώσεων στους κυπελλούχους Μεσσηνίας, που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

“15 και συνεχίζουμε… Γιατί πάνω απ' όλα είναι το έμβλημα. Γιατί ο Πάμισος είναι η παρέα. Γιατί είναι ο αρχηγός μας Η σημαία στον ιστό της ( καθόλου κλισέ)” Με αυτά τα λόγια ο Πάμισος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Φιλόπουλο, συνοδεύοντας την με βίντεο από στιγμές του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του τελικού του κυπέλλου Μεσσηνίας, με αντίπαλο τη Μάνη.

Επιβεβαίωση για συνεργασία με Ανάληψη

Οι Νησιώτες επιβεβαίωσαν και τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, όπως έχει γράψει η “Ε”. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Μέσα σε θερμό κλίμα έγινε συνάντηση των μελών των διοικήσεων των ομάδων του Παμίσου Μεσσήνης και του Ολυμπιακού Ανάληψης. Μια νέα σελίδα ανοίγει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της πόλης. Διαπιστώθηκε ομόφωνα ότι μέσα από τον σεβασμό όλων στην ιστορία των δύο σωματείων, μπορεί να αναπτυχθεί μια πολύπλευρη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να πετύχουμε μέσα από καλό σχεδιασμό και σκληρή δουλειά, αφενός με περισσότερη υγεία και σύνεση τους καταστατικούς μας σκοπούς (ως αθλητικά σωματεία) και αφετέρου όλα αυτά σε ένα νομοθετικό περιβάλλον όπως αυτό διαγράφεται απ τον τελευταίο νόμο του αρμόδιου υπουργού. Η ζωή και το μέλλον μας καλεί ως ιστορική ανάγκη να δηλώνουμε παρόντες. Σύντομα θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την πλήρη ανάπτυξη του πλάνου”.
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά συμβούλια, αλλά και στόχους. Στον πάγκο του Παμίσου αναμένεται να κάτσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” Νίκος Γεωργακλής, έχοντας συνεργάτες τον Ευτύχη Τασιόπουλο και τον Αντώνη Τσουκαλά, που οδήγησε φέτος τον Πάμισο στην κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας.