Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 11:34

ΕΡΑΝΗ: Κινείται δυνατά για Ηλιόπουλο και Μπέριο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Κινείται δυνατά για Ηλιόπουλο και Μπέριο

Με παίκτες εγνωσμένης αξίας με θητεία στη Γ’ εθνική και σε παραπάνω κατηγορίες σκοπεύει να ενισχυθεί η Εράνη, ενόψει της συμμετοχής της στις εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν.

Ηδη οι φιλιατρινοί έχουν κάνει κρούση στον 34χρονο επιθετικό Κώστα Ηλιόπουλο και τον επίσης 34χρονο κεντρικό αμυντικό Θωμά Μπέριο, προκειμένου να τους ντύσουν στα πράσινα τη νέα χρονιά.
Ο Ηλιόπουλος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου σκοράροντας συνεχώς, ειδικά την πρώτη χρονιά που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του ομίλου.
Ο μεσσήνιος φορ έχει πολύχρονη εμπειρία από Super League 2 και Γ’ εθνική και αναμφίβολα είναι μια καλή επιλογή για τη θέση του βασικού επιθετικού.
Με τον Ηλιόπουλο υπάρχουν προχωρημένες επαφές και υπάρχει αισιοδοξία πως εν τέλει να γίνει παίκτης της Εράνης.
Για την άμυνα ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ηλειος στόπερ Θωμάς Μπέριος που πέρυσι πέρασε για λίγους μήνες από την “Μαύρη Θύελλα”, δίχως όμως να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μιας και ήταν εκτός πλάνων του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου.
Ο Μπέριος έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στο Κυπριακό πρωτάθλημα με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Ερμή Αραδίππου και ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ιωνικού, της Ηλιούπολης και του Βύζα Μεγάρων. Η περίπτωση του είναι δύσκολη με τους ιθύνοντες της φιλιατρινής ομάδας να προσπαθούν να τον “ψήσουν” να πει το ναι.

Κρούση και σε Στραβάκο

Η τρίτη περίπτωση παίκτη που στοχεύει η Εράνη είναι ο Γιάννης Στραβάκος που κι αυτός αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της
Γ’ εθνικής με το Διαβολίτσι.
Ο 23χρονος αμυντικός μέσος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Καλαμάτας, με την Εράνη να τον έχει προσεγγίσει και να θεωρείται αρκετά πιθανό να είναι τη νέα σεζόν κάτοικος… Φιλιατρών.
Στο θέμα των ανανεώσεων μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει και ανακοινωθεί οι Γιώργος Πέππας και Πάνος Μπινιώρης, ενώ σε καλό δρόμο είναι και περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών όπως οι Δημήτρης Μπάρκας, Αρντίτ Γκεβόρι και Νίκος Βασιλόπουλος. Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Θανάσης Γεωργιόπουλος και Γιάννης Τσόπελας.

Διοικητικές διεργασίες

Στο διοικητικό μέτωπο σήμερα έχει οριστεί η συνέλευση του συλλόγου για απολογισμό και θα γίνει γνωστή η ημερομηνία για εκλογές, προκειμένου να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχουν ορισμένα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να μπουν στη διοίκηση και να βοηθήσουν την φιλιατρινή ομάδα στην σαφώς πιο απαιτητική Γ’ εθνική.
Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσει στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει ο απερχόμενος πρόεδρος Ζαχαρίας Στάμος.