Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 12:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο συμβόλαιο για Ρόβα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο συμβόλαιο για Ρόβα

Στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο Χρήστος Ρόβας και επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2025.

Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε το Μάιο του 2022 διετές συμβόλαιο με τη “Μαύρη Θύελλα”, ερχόμενος από τον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο σημείωσε 22 γκολ τη σεζόν 2021-2022 και αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων, πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του, που μετείχε στον βόρειο όμιλο της SL2.
Με την Καλαμάτα δεν είχε την ίδια παραγωγική χρονιά, αλλά σημείωσε και πάλι διψήφιο αριθμό τερμάτων (14).
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Ρόβας επέκτεινε το συμβόλαιο του με την “Μαύρη Θύελλα” που έληγε τον Ιούνιο του 2024, για έναν ακόμα χρόνο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με τα γκολ του και την αγωνιστική παρουσία του, να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον έμπειρο επιθετικό που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας και τη σλοβένικη Ταμπόρ Σεζάνα.
Ο Ρόβας λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά: “Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, επεκτείνοντας πρόωρα τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ επίσης τον εκπρόσωπο μου Μιχάλη Μπανιά, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας μου, έχουμε δουλέψει προς τη σωστή κατεύθυνση. Σαν ποδοσφαιριστής, νιώθω τυχερός που βρίσκομαι στην ομάδα της Καλαμάτας, η οποία λειτουργεί σε υψηλά στάνταρντ σε όλα τα επίπεδα”.
Ο Χρήστος Ρόβας βάζει μάλιστα ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα Super League 2, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο.
“Την Τρίτη, αρχίζουμε την μεγάλη μας προσπάθεια. Φέτος θέλουμε όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας να είναι μαζί μας και να μας στηρίξει, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα που θα αντιμετωπίσουμε. Νιώθω πως έφτασε η ώρα για την μεγάλη αντεπίθεση, ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Super League 1. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”, δήλωσε ο επιθετικός της Καλαμάτας.
Η “Μαύρη Θύελλα” αυτή την Τρίτη ξεκινά ως γνωστόν την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με πολλά νέα πρόσωπα, νέο προπονητή, αλλά και με τον ίδιο στόχο για τρίτη σερί σεζόν στη SL2, την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.