Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 14:21

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με Σπάλα στην Α’ τοπική, τι λέει ο νέος τεχνικός

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ:  Με Σπάλα στην Α’ τοπική, τι λέει ο νέος τεχνικός

Λίγες μόνο μέρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στον Τέλλο Αγρα. Ο Λάκης Σπάλας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και τη Δευτέρα ξεκινά δουλειά για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας.

Ο παλαίμαχος άσος της “Μαύρης Θύελλας” έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας, με τελευταία τον Ακρίτα Κορώνης.
Στον Τέλλο Αγρα παίρνει τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Λίτσα που αποχώρησε αρχές Αυγούστου.
“Μετά την έλευση του κ. Σπάλα, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Να κάνουμε καλύτερη πορεία συγκριτικά με την περσινή και αυτή που αρμόζει στον σύλλογο”, δήλωσε στην “Ε” ο πρόεδρος του Τέλλου Αγρα Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Από την πλευρά του ο Λάκης Σπάλας τόνισε ότι: “Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα της Μεσσηνίας, που έχει παίξει παραπάνω κατηγορία. Ο λόγος που επέλεξα να πάω στον Τέλλο Αγρα, είναι ότι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της διοίκησης και ο πρόεδρος, με κέρδισαν. Εχουμε επίσης την ίδια φιλοσοφία και στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Ακόμα θέλουμε να βγάλουμε κάποια παιδιά από την ακαδημία και να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα”.
Η προετοιμασία για τον Αγρα θα ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων και μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί τρεις μεταγραφές, αφού μένουν μόνο τα τυπικά για τρεις μεσοεπιθετικούς.
Η αρχή έχει γίνει με τον Σεφεράσι, ενώ έχουν ανανεώσει και οι έμπειροι Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης, ο γκολκίπερ Ηλίας Σαρρής και φυσικά οι ντόπιοι παίκτες. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν οι Θοδωρής Τσόπελας, Τάσος Τσόπελας, Φώτης Ζόμπολος, Σταύρος Σωτηρόπουλος, Στάθης Κωνσταντόπουλος και Σούλης Λάζαρης.