Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 18:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στα... χνάρια του πατέρα του ο Τσαρλς Σάμπσον Τζούνιορ !

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στα... χνάρια του πατέρα του ο Τσαρλς Σάμπσον Τζούνιορ !

Στα… χνάρια του πατέρα του Τσαρλς Σάμπσον, ο οποίος το 1997 φόρεσε τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”. βαδίζει και ο γιος του, Τσαρλς  Σάμπσον Τζούνιορ. 

0 19χρονος ποδοσφαιριστής ξεκινά από την Καλαμάτα την επαγγελματική του καριέρα, καθώς χθες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Τσαρλς  Σάμπσον Τζούνιορ.  Είναι 19 ετών αμυντικός και κατάγεται από την Γκάνα, έχοντας σουηδικό διαβατήριο. Είναι γιος του Τσαρλς Σαμπσον ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Καλαμάτα το 1997 στην πρώτη εθνική κατηγορία. Ο νεαρός Σάμπσον δόθηκε δανεικός στην Εράνη Φιλιατρών, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στην Γ Εθνική”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας.
Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Τσαρλς Σάμπσον, εμφανίστηκε συγκινημένος και με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: “Είναι πλέον επίσημο και είμαστε ευγνώμονες στο Θεό. Αρχίζεις την επαγγελματική σου καριέρα, εκεί που έπαιξα και εγώ. Ξέρω ότι το ταξίδι σου, θα είναι μεγαλύτερο από το δικό μου”.
Ο 19χρονος αμυντικός συμμετείχε από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας” και θεωρείται ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλά στο μέλλον. Γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί δανεικός στην Εράνη, ώστε να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες στη Γ’ εθνική.
Η “Ε” είχε προαναγγείλει τη Δευτέρα την παραπάνω εξέλιξη και χθες ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος.
Ο Σάμπσον προορίζεται για το κέντρο της άμυνας και έχει πάρει γεύση από τη νέα του ομάδα, μιας και το Σάββατο παρακολούθησε το φιλικό της Εράνης με τον Παναργειακό. Σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με το γενικό αρχηγό της “Μαύρης Θύελλας” Αντώνη Μαυρέα και τον προπονητή των Φιλιατρινών, Κώστα Λυμπερόπουλο.

Αναχωρεί για Πτολεμαΐδα

Για την Πτολεμαΐδα αναχωρεί  την Πέμπτη η Καλαμάτα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η μεσσηνιακή αποστολή θα μείνει στη Δυτική Μακεδονία μέχρι τις 27 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει δύο φιλικά ματς με Διαγόρα Ρόδου (23/8) και Κοζάνη (26/8).