Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 13:13

Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μπαντιμπανγκά

Γράφτηκε από τον

Με τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βέλγος επιθετικός παραμένει εκτός δράσης εδώ και περίπου ένα μήνα, μετά τη θλάση που είχε υποστεί στο ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή, δείχνει όμως να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, αν και μάλλον δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Λονδίνου. Εκτός πλάνων βρίσκονται σίγουρα οι τραυματίες Γκοϊάν, Τιε Μπι, Κιτόκο και Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Σάκης Παντελιάδης, μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης στο Λονδίνο με την Τόττεναμ. «Ο αγώνας με την Τότεναμ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους μας και είναι ένας αγώνας που θέλουμε να απολαύσουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πιστεύω ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν στο Λονδίνο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως κάναμε όλοι μέχρι σήμερα», υπογράμμισε ο αμυντικός της αρκαδικής ομάδας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ