Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 21:05

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι", λέει ο Χρήστος Καλαντζής

Γράφτηκε από τον

Στην 4η θέση του τρίτου ομίλου Γ' εθνικής υποχώρησε η Καλαμάτα μετά τη νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον Ερμή Κιβερίου (0-0). Η μεσσηνιακή ομάδα ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για τη νίκη με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Χρήστου  Καλαντζή στο 54'.  Στο τέλος όμως θα μπορούσε να χάσει και το βαθμό,, όταν οι γηπεδούχοι αστόχησαν επίσης από τα 11 βήματα. 

   
"Ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είναι δική μας ευθύνη που δεν κερδίσαμε.  Θα κοιτάξουμε όμως να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στα επόμενα παιχνίδια", λέει στο "Ν" ο Χρήστος Καλαντζής.
Ο αρχηγός της "Μαύρης Θύελλας" αισιοδοξεί για τη φετινή σεζόν παρότι η ομάδα έμεινε μακριά από τη νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
"Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Το ρόστερ είναι πιο πλήρες, υπάρχουν λύσεις και αυτό θα φανεί. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την άνοδο. Πέρυσι είχαμε το αρνητικό ξεκίνημα που έπαιξε μεγάλο ρόλο, ενώ φέτος δεν συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει ακόμα να πω ότι η ομάδα κάνει ευκαιρίες και έτσι θα έρθουν και τα γκολ. Θα μας προβλημάτιζε αν δεν κάναμε καθόλου φάσεις".
Ο έμπειρος επιθετικός εκτιμά στη συνέχεια ότι ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα αναφορά με τη δυναμικότητα των ομάδων στον όμιλο της Καλαμάτας.
"Δεν έχω άποψη για όλες τις ομάδες και δεν μπορώ να πω ποια θα πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη και αυτό θα συμβεί όταν τις αντιμετωπίσουμε όλες. Εμείς είμαστε σίγουρα το φαβορί, γιατί έχουμε και το έμψυχο υλικό. Είναι νωρίς να πούμε για τις άλλες ομάδες, έχοντας στο νου και την περσινή σεζόν, όπου λίγοι άνθρωποι περίμεναν ότι η Ερμιονίδα θα ανέβει".
Η Καλαμάτα μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στο ξεκίνημα της Γ' εθνικής και απέχει δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους Παναργειακό και Δόξα Νέας Μανωλάδας  και έναν από τον προσεχή αντίπαλό της, Πανελευσινιακό. Η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί πάντως το Νοέμβριο, καθώς την Κυριακή υπάρχει το κύπελλο Γ' εθνικής.




Ξανά με Ερμή για το κύπελλο

Η Καλαμάτα θα μεταβεί την Κυριακή  ξανά στο Δημοτικό Στάδιο Λέρνας για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Κιβερίου σε νοκ - άουτ αναμέτρηση. Ενα παιχνίδι που σύμφωνα με τον Χρήστο Καλαντζή δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος επιθετικός ξεκαθαρίζει ότι η τοπική μας ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να πάρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλουι και συνάμα ψυχολογική ώθηση για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.
Η προετοιμασία για το νέο ραντεβού με τον Ερμή θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη, καθώς αύριο όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Εκτός πλάνων είναι ο Νιφορόπουλος που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.