Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 17:02

Οι παίκτες του Πανηλειακού καταγγέλλουν εμπαιγμό και ψεύτικες υποσχέσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τον «εμπαιγμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις» που έχουν από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανηλειακός, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις.

Όπως επισημαίνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πύργου στην ανακοίνωση που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του ΠΣΑΠ, «παραμένουμε απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να είναι όχι απλώς δύσκολη, αλλά προβληματική η προσπάθειά μας για επιβίωση».

«Αδυνατούμε, πραγματικά, ακόμα και να καλύψουμε τις στοιχειώδεις, έστω, ανάγκες μας και ήδη έχουμε βρεθεί πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι σε ανθρώπους που ντρεπόμαστε να αντικρύσουμε, επειδή είμαστε υπόλογοι απέναντι τους, δίχως δική μας ευθύνη. Χρωστάμε για τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις μας. Είμαστε σε δεινή θέση. Ζούμε με δανεικά, αλλά δεν υπάρχει, πλέον, δυνατότητα ούτε και για αυτά. Εξαντλήσαμε τους δικούς μας και τους φίλους μας, περιθώρια αντοχής και ανοχή δεν υπάρχουν πια. Απο κανέναν. Την ίδια ώρα που δεν έχουμε να φάμε, ακούμε να λένε ότι πήραμε χρήματα και ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε. Παραμύθια. Συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι και απλώς ελπίζουμε και σεβόμαστε. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει, επιτέλους, σοβαρότητα και συνέπεια και θα αρχίσουμε να παίρνουμε ό,τι έχουμε συμφωνήσει, ώστε να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια. Σεβόμαστε την ιστορία του Πανηλειακού και το κοινό της ομάδας, όπως και τη φιλόξενη πόλη του Πύργου. Αλλά, ειλικρινά, δεν αντέχουμε άλλο!».

Και καταλήγει η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Πανηλειακός: «Ξεπεράσαμε πλέον τα όριά μας και θα αναγκασθούμε, με κάθε τρόπο, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, καθώς, κάτω απο αυτές τις συνθήκες μάς είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Το συναίσθημα μας κράτησε μέχρι τώρα. Όπως και η αγάπη στο ποδόσφαιρο και στην ιδιότητα μας. Στείλαμε ήδη το μήνυμα με την αποχή μας απο τις προπονήσεις. Υπάρχει κανείς να το ακούσει ή μήπως ουδείς ενδιαφέρεται και απλώς αφήνονται τα πράγματα να κυλήσουν έτσι και στο τέλος να ακούσουμε αντί για «ευχαριστώ» για την υπομονή μας και «αφορισμούς», επειδή απλώς αντιδρούμε στην κοροιδία;».

πηγή ΑΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ