Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 12:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Του έλειψε το γκολ κόντρα στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Του έλειψε το γκολ κόντρα στη Ζάκυνθο

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάμισος στην προχθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο για το κύπελλο Ελλάδας και με πιο σωστές επιλογές θα μπορούσε να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η ομάδα της Μεσσήνης, δημιούργησε φάσεις στη διάρκεια του ματς, αλλά δεν τις αξιοποίησε ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είχε απέναντι της μια ομάδας ανώτερης κατηγορίας, αλλά την αντιμετώπισε στα ίσια, όμως του έλειψε το γκολ ώστε να φτάσει στο στόχο του.

Γεωργακλής: "Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα"

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των “πράσινων” Νίκος Γεωργακλής μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”. “Παίξαμε για τη νίκη, όπου κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Στο μυαλό μας είχαμε την πρόκριση και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, η ομάδα στήνεται για να κερδίζει όλα τα τα παιχνίδια και δεν κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Οταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να κερδίζεις τους πάντες. Τις φάσεις τις είχαμε στη διάρκεια του αγώνα, αλλά μας έλλειψε το γκολ. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι".
Από χθες το μυαλό όλων στον Πάμισο, έχει στραφεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός νομού, αρχικά με το κύπελλο και στη συνέχεια με το πρωτάθλημα. Μπροστά υπάρχει το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου ο Πάμισος στο πλαίσιο της β’ φάσης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Ε. Λογγάς. Για αυτό το παιχνίδι ο Νίκος Γεωργακλής δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Αγγελο Μπαστακό, ο οποίος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα από την προηγούμενη εβδομάδα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες. Ακόμη στο προχθεσινό ματς με τη Ζάκυνθο τραυματίστηκε στον προσαγωγό ο Διονύσης Παπαδόπουλος και χθες θα έκανε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Για την προετοιμασία, αλλά και τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας είπε: “Τα παιδιά δείχνουν διάθεση στις προπονήσεις. Θέλουμε δουλειά ακόμη ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις. Σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία, όπως την ένταση, την επιθετικότητα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι χρόνια στην ομάδα, πολλοί προέρχονται από τα σπλάχνα της και ξέρουν τη νοοτροπία. Εκείνο που χρειάζεται είναι να αφομοιώσουν και τα νέα στοιχεία που θέλουμε να τους περάσουμε. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Ζάκυνθο κοιτάζουμε τις άλλες επίσημες υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Αρχικά στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για το κύπελλο. Παίζουμε με τη Λογγά και θα δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Φιλικό αύριο με Καλαμάτα

Βέβαια πριν τον αγώνα με τη ομάδα της Λογγάς, ο Πάμισος θα δώσει ένα δυνατό φιλικό. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 6.30 το απόγευμα την Καλαμάτα στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.