Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 14:23

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θετική εικόνα στο φιλικό με Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θετική εικόνα στο φιλικό με Εράνη

Καλή παρουσία είχε ο Πανθουριακός στο φιλικό που έδωσε χθες στα Φιλιατρά με αντίπαλο την Εράνη.

Η ομάδα της Θουρίας έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στην Εράνη που αγωνιστικά ήταν πιο έτοιμη μιας και την προσεχή Κυριακή ξεκινάει τους επίσημους αγώνες της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Για την εμφάνιση της ομάδας στο παραπάνω ματς, ο προπονητής του Πανθουριακού Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος μιλώντας στην “Ελευθερία”, δήλωσε: “Σταθήκαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα μεγάλης κατηγορίας, η οποία διαθέτει έμπειρους παίκτες. Επίσης η Εράνη ήταν πιο έτοιμη εμάς, γιατί σε μία εβδομάδα ξεκινάει τα επίσημα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Γενικά ήταν καλή η εικόνα, που δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά οπωσδήποτε είχαμε και κάποιες ατέλειες που θα τις διορθώσουμε”.
Οι παίκτες του Πανθουριακού ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, όπου στόχος είναι η πρόκριση και να προχωρήσει η ομάδα όσο πιο μακριά μπορεί.
Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος δεν υπολογίζει στα πλάνα του, στον μεσοεπιθετικό Δήμο Καρύδη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας και θα επιστρέψει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παίκτες που λόγω εργασίας δεν συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων και σίγουρα δεν θα τους υπολογίζει για το βασικό σχήμα.