Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 19:33

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εντός έδρας πρεμιέρα αύριο με Κορινθία

Γράφτηκε από τον

Πρεμιέρα αύριο Τετάρτη για τις μικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ενωσιακού Πρωταθλήματος θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κορινθίας.


Οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, οι παίδες θα ξεκινήσουν στις 1 μ.μ. ενώ στις 3 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η σέντρα στο παιχνίδι των νέων.
Να θυμίσουμε ότι από φέτος στον πάγκο των ομάδων μας θα βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Δρούγας.
Στον όμιλο των Μεσσηνιακών ομάδων βρίσκονται ακόμη οι ομάδες της Αρκαδίας, της Λακωνίας και της Αργολίδας. Πρόκειται για διοργάνωση αναπτυξιακού χαρακτήρα που στόχο έχει την ανάδειξη των ταλέντων.
Την αποστολή της ομάδας των παίδων της ΕΠΣΜ για το σημερινό ματς απαρτίζουν οι Καλογερόπουλος, Σκουράκης, Βρυώνης, Πικιός, Μπίτσικας, Αδαμόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Μιχαλέας, Κουλουμπός, Μπούνας, Κουτσουρόπουλος, Μωραγιάννης, Ζαφείρης, Μπάκας, Κλάδης, Καραβούλιας, Καραχάλιος, Κανιώρος και Βαρθαλίτης.
Την αποστολή της ομάδας των νέων της ΕΠΣΜ για το σημερινό ματς απαρτίζουν οι Εξαρχάκος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χαραλαμπόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος, Σαρδέλης, Δούβας, Δρογγίτης, Αθανασόπουλος, Ζαγαρέλος, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Αντεμάι, Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γιαννης, Κωνσταντόπουλος.