Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 20:28

ΕΡΑΝΗ: Πίστη για βαθμολογική ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη σερί αγωνιστική ισόπαλη αναδείχθηκε η Εράνη (1-1 εκτός με τον Ολυμπιακό) και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.  Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά και οι ήττες από Δώριο, Πάμισο, ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει επίσης στο 0-0 με την Κυπαρισσία.


Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο και ο Σταύρος Αντωνόπουλος. Οι Φιλιατρινοί παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη για βαθμολογική ανάκαμψη.
Οι τρεις βαθμοί σε πέντε αγωνιστικές είναι κάτι που δεν περίμεναν στην Εράνη, όμως θεωρούν ότι το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και η ομάδα θα βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών.
Οσο για το αρνητικό ξεκίνημα, αποδίδεται στο δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον προπονητή. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος έλυσε ως γνωστόν τη συνεργασία του και στη θέση του προσελήφθη ο Σταύρος Αντωνόπουλος.  Ενας προπονητής που έχει εργαστεί στο παρελθόν στον φιλόδοξο σύλλογο, με την τελευταία φορά να είναι τη σεζόν 2008-2009 στη Δ' εθνική


Μόνο νίκη με Ανδρούσα

Η Εράνη έβγαλε μια δύσκολη σειρά αγώνων παίζοντας με τους "μνηστήρες" του τίτλου Πάμισο, Κυπαρισσία, το φορμαρισμένο Δώριο, αλλά και τους πάντα υπολογίσιμους Εθνικό Μελιγαλά και Ολυμπιακό Καλαμάτας. Πλέον το πρόγραμμα θεωρείται βατό, με την Εράνη να υποδέχεται το Σάββατο την Ανδρούσα, όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος. Οι τρεις βαθμοί θα δώσουν ψυχολογία και ηρεμία για να μπορέσει να δουλέψουν οι "πράσινοι" στις αδυναμίες τους.
Εκτός πλάνων παραμένει ο Κόλλιας, ενώ ο τραυματισμός του Κώτσου δεν εμπνέει ανησυχία.