Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2023 13:54

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Στόχος η άνετη παραμονή στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

Η άνετη παραμονή είναι ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση της νεοφώτιστης στην Α’ τοπική Θύελλας Χαρακοπιού.

Η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας και θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της.
Η προετοιμασία ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, είναι σε εξέλιξη. Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει για το καλύτερο στο κύπελλο, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στα Αρφαρά, τον τοπικό Αστέρα σε αναμέτρηση για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για τον προπονητής της Θύελλας Δημήτρη Αναστασόπουλο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του. Με τον Αστέρα συνεργάστηκε για δύο χρόνια πριν αναλάβει την ομάδα του Χαρακοπιού και κατάφερε να την ανεβάσει από τη δεύτερη κατηγορία στην Α’ τοπική. Σχετικά με αυτό το ματς, ο έμπειρος προπονητής με σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” ανέφερε: “Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί θα βρεθώ απέναντι στην προηγούμενη ομάδα που δούλεψα ως προπονητής. Ημουν εκεί δύο χρόνια και την πρώτη πήραμε το πρωτάθλημα από την Α1 στην Α’ τοπική. Ηταν δύο όμορφα χρόνια τα οποία θα θυμάμαι. Οσο αφορά το εμείς το βλέπουμε ως άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας. Σίγουρα θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα”.
Η προετοιμασία συνεχίζει με κάποιες απουσίες, όπως του Βαγγέλη Χελά και του Γιώργου Κωστέα, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι δύο αυτοί παίκτες θα λείψουν, όπως και οι Γιώργος Ορφανός και Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο Βασιλογιαννακόπουλος που είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα, επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ανδρούσα, Σπερχογεία και τελευταία στο Νέο Αρι, από τον οποίο επέστρεψε στη Θύελλα.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού αναμένεται να ολοκληρωθεί με ακόμη μία μεταγραφή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε τι θέση θα αγωνίζεται ο υπό απόκτηση ποδοσφαιριστής. Ηδη η διοίκηση και ο προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος έχουν προχωρήσει τις επαφές με κάποιους παίκτες ώστε σύντομα να κλείσει και αυτό το θέμα.