Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 14:24

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Ακρίτας Κορώνης

Γράφτηκε από τον

Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η προετοιμασία του Ακρίτα Κορώνης για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αυτές τις ημέρες η ομάδα προετοιμάζεται για τη αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με το Καλό Νερό για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Με εξαίρεση κάποια παιδιά που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετέχουν στο προετοιμασίας, οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή Σπύρου Τσίκινη (φωτό) για την παραπάνω αναμέτρηση.
Πάντως το βάρος έχει δοθεί στο πρωτάθλημα και ο έμπειρος προπονητής θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστική και να πετύχει τους στόχους της που είναι η καλή πορεία και να καταφέρει κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Για την ώρα, χρόνος προσαρμογής χρειάζεται για τους παίκτες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν, ώστε να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδα, ώστε στη συνέχεια να δείξουν τις δυνατότητες τους. Η ομάδα έχει αποκτήσει τους Κώστα Ψυχογιάννη, Γιώργο Καλογερόπουλο, Μπάμπη Θεοδοσόπουλο, Δημήτρη Παπαθεοδώρο, Σταμάτη Φέστα, Παναγιώτη Ματθαίο-Λίβα και τον 20χρονο επιθετικό Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στον Πάμισο.
Οι παραπάνω θα πλαισιώνουν τους παίκτες από το υπάρχουν δυναμικό, αφού πέρα από τον Παύλο Πεΐδη, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ακρίτα, όλα τα ντόπια παιδιά.