Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 11:33

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αναθεώρηση στόχων μετά το αρνητικό ξεκίνημα

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αναθεώρηση στόχων μετά το αρνητικό ξεκίνημα

Το Διαβολίτσι ενισχύθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο με σκοπό να μην έχει φέτος το άγχος της παραμονής και να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της Α' τοπικής.


Το ξεκίνημα όμως στο πρωτάθλημα δεν δικαιώνει τις προσδοκίες του καλοκαιριού.  Ο ΑΟΔ έχει μόλις μια νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Γι' αυτό και μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα με το Μεσσηνιακό (0-2) η διοίκηση μίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και αποφασίστηκε αναθεώρηση των… στόχων.
"Η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και θέλουμε πλέον μόνο να σωθούμε. Εχουμε μάθει να νικάμε τις αναποδιές και πιστεύω ότι τα καταφέρουμε για τρίτη χρονιά. Θέλει όμως μεγαλύτερη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε μέχρι το Γενάρη και αν χρειάζεται ενίσχυση, θα γίνουν μεταγραφές", λέει στο 'Ν" ο Σωτήρης Δημάκης μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου τονίζει ότι οι τραυματισμοί βασικών παικτών έχουν παίξει βασικό ρόλο, καθώς ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός και ειδικά στην άμυνα (όπου λείπουν Ζερίτης, Αλεβίζος και πλέον και ο Βεργόπουλος), το πρόβλημα είναι μεγάλο.
"Αλλιώς σχεδιάστηκε η ομάδα το καλοκαίρι και αλλιώς είναι τώρα τα πράγματα. Οι απουσίες μας έχουν αποδυναμώσει. Εχουμε πάντως καλή διοίκηση και ρόστερ για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε", επισημαίνει ο Σ. Δημάκης και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια:
"Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κυπαρισσία. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε κάτι ώστε να ανέβουμε  ψυχολογικά".
Για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι Ζερίτης, Αλεβίζος, Παπατζίκης και Βεργόπουλος, ενώ αναμένεται να προλάβει ο Μαυροειδάκος.