Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2023 15:02

Ο Μπιζίμης προπονητής στην ακαδημία του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Μπιζίμης είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής της ακαδημία του Εθνικού Μελιγαλά.

Ο έμπειρος προπονητής σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής.
Μια σημαντική κίνηση για το σύλλογο του Μελιγαλά, μιας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και νυν προπονητής, έχει εργαστεί και σε άλλα σωματεία στα τμήματα υποδομής, αλλά και ως προπονητής στη πρώτη ομάδα, σε Σπερχογεία, Απόλλωνα Καλαμάτας και άλλες.
Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση γνωστοποίησε και επίσημα την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Μπιζίμη, με την ακόλουθη ανακοίνωση: “ Η ακαδημία ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εκπαίδευση νέων αθλητών είναι γνωστή, η δε φιλοσοφία του συνάδει απόλυτα με την αθλητική παιδεία του συλλόγου. Ο κ. Μπιζίμης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει προϋπηρεσία στους Ερασιτέχνες Καλαμάτας 2002 στο FAIR PLAY: 2003-2005, στην ΑΕ Μάνης 7 έτη: 2006-2013, στις Ακαδημίες Παμίσου 8 έτη 2013-2022 στον ΑΟ Σπερχογείας Α τοπικό 2016-2017 και στο Β τοπικό ΠΣ Καλαμάτα (ερασιτέχνες) 2022. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με πρόοδο και υγεία”.

Την Κυριακή ξεκινούν οι εγγραφές

Αύριο Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, οι εγγραφές νεαρών παιδιών στα τμήματα της ακαδημίας. Θα μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής παιδιά ηλικίας από 6 έως και 14 ετών. Οπως τονίζεται και σε σχετική αφίσα της ομάδας, η διοίκηση κάνει λόγο για : “Νέο ξεκίνημα, νέο πλάνο, νέα χρονιά. Με συνέπεια με ήθος και ευθύνη, με έμπειρο προπονητή”.