Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 11:35

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με απουσίες στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με απουσίες στο Μελιγαλά

Με σημαντικές απουσίες θα μεταβεί το Σάββατο στο Μελιγαλά ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό. Ο Παπαδέας υπέστη θλάση στον προσαγωγό (υποτροπή) και δεν προλαβαίνει, ο Μαρούδας παραμένει εκτός, ενώ  αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αριτζή.

Ακόμα δεν υπολογίζονται τόσο για το εν λόγω ματς, όσο και για τη συνέχεια της σεζόν οι Φίλιππος Μάρης και Κώστας Φιλανδριανός. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία  και έτσι η τεχνική ηγεσία έχει δύο λύσεις λιγότερες για το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Εράνη, όπου είχε πάντως καλή παρουσία και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Η καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο νίκες κόντρα σε Κορώνη και Μεσσηνιακό, αλά στη συνέχεια ηττήθηκε από Κυπαρισσία, Πάμισο και την περασμένη αγωνιστική πήρε το βαθμό με τους Φιλιατρινούς. Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια. Το Σάββατο με τον Εθνικό και την επόμενη Τετάρτη με το Δώριο.
Ο Γιώργος Πολυμενέας που έχει τα ηνία στον πάγκο ξεκαθαρίζει ότι δεν ανησυχεί από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική.
Ο νεαρός τεχνικός σημειώνει ότι έπαιξαν ρόλο γι' αυτό και οι απουσίες και εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών: "Δείξαμε καλό πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι με την Εράνη και θέλουμε να παίξουμε έτσι και με τον Εθνικό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε, ενώ έγινε και αυτό το διαιτητικό λάθος. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι δεχόμαστε γκολ από κόρνερ. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος είναι η άνετη παραμονή, αλλά και να προωθηθούν τα νέα παιδιά", καταλήγει ο Γ. Πολυμενέας.