Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:08

ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1 κ.α. και παρ. 4-3 (πεν): Πρόκριση στη... ρώσικη ρουλέτα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1 κ.α. και παρ. 4-3 (πεν): Πρόκριση στη... ρώσικη ρουλέτα

Στα πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση της Μεθώνης με την Κυπαρισσία, όπου η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τη γ’ φάση του κυπέλλου.

Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του έληξε ισόπαλο 1-1 με δύο γκολ που σημειώθηκαν στα μέσα σχεδόν του δευτέρου 45λεπτου. Στο 57’ ο Τσατάς με σουτ 1-0 έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μεθώνη. Στο 88’ έγινε το 1-1 με αυτογκόλ, όταν σε κόρνερ του Θώδη, ο Τσάνε που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας προσπάθησε να την διώξει με το πόδι αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μεθώνη είχε ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι. Συγκεκριμένα στο 15’ μετά από σουτ του Μάραντου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε ο Μπεγέτης στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας και ο Παπάς που μάντεψε σωστά απέκρουσε γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση. Στο 40’ η κεφαλιά του Μπίζου “σταμάτησε” στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Κυπαρισσία είχε δύο καλές στιγμές για γκολ, η πρώτη στο 38’ όταν ο Βλαχόπουλος βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε τον Ψυχάρη, που κατάφερε να αποκρούσει και στο 105’ όταν ο Μπούνας με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στην παράταση το 1-1 παρέμεινε έτσι οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη και την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Για τη Μεθώνη σκόραραν κατά σειρά οι Τσιμικλής, Μπεγέτης, Τσατάς, το σουτ του Σαμπάνι απέκρουσε ο Παπάς και ο Μπίζος πέτυχε το 4ο γκολ
Για την Κυπαρισσία ευστόχησαν κατά σειρά οι Σπυρόπουλος, Αγγ. Γεωργιόπουλος και Βλαχόπουλος, ενώ τα άλλα δύο πέναλτι του Θώδη και του Ντιόπ απέκρουσε ο Ψυχάρης,
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.
ΜΕΘΩΝΗ: Ψυχάρης, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος (114’ Σαμπάνι), Τσάνε, Σπαντιδέας (91’ Στυλιανίδης), Μάραντος (30’ λ.τρ. Ζόμπολος), Ράλλης (90’ Τσαγκάρης), Τσατάς, Μπεγέτης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Μπούρας, Γκόγκας (65’ Κύρκος), Μπούνας, Ζαφείρης, Ντιόπ, Αγγ. Γεωργιόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Θώδης, Βλαχόπουλος.