Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 15:38

Τέλος ο Σάντος από την εθνική Πολωνίας!

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Σάντος από την εθνική Πολωνίας!

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και μάλιστα αυτή την ώρα είναι στα γραφεία της ομοσπονδίας και αποχαιρετά τα μέλη της.

Τέλος η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας. Τα ΜΜΕ της χώρας μεταφέρουν την πληροφορία ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Μάλιστα, πάντα, βάσει των όσων μεταφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ ο Σάντος συνοδευόμενος από τον Γκρεγκόρζ Μιελκάρσκι, πρόεδρος της ΠΟ της Πολωνίας, στα γραφεία της ομοσπονδίας αποχαιρετά τα μέλη της και όσους εργάζονται σε αυτά.
Η ήττα της Πολωνία από την Αλβανία με 2-0 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro 2024 φέρεται να αποτέλεσε και την… αφορμή για την εξέλιξη αυτή, σε γενικότερα μια κακή παρουσία των Πολωνών στον προκριμάτικό όμιλο. Εκεί σε πέντε παιχνίδια έχει δύο νίκες και τρείς ήττες με αποτέλεσμα να είναι στην τέταρτη και προτελευταία θέση του, με έξι βαθμούς, πίσω από τις Αλβανία (10), Τσεχία (8), Μολδαβία (8), και μια θέση πάνω από τα νησιά Φερόε που έχουν έναν βαθμό.

Η πορεία της Πολωνίας κρινόταν κακή και ειδικά μετά την ήττα από την Αλβανία αποτυχημένη. Πιθανότατα μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επισημοποίηση του διαζυγίου.
Πηγή: www.sport-fm.gr