Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:13

ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-1: Με τον... αέρα του κυπελλούχου! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-1: Με τον... αέρα του κυπελλούχου! (φωτό)

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο Πάμισος νίκησε 4-1 χθες το βράδυ στη Μεσσήνη την Α.Ε. Μάνης και έδειξε ότι και φέτος θέλει να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας μετέτρεψαν σε θρίαμβο το ντέρμπι με την περσινή φιναλίστ ΑΕΜ και προκρίθηκαν άνετα στα προημιτελικά.
Οι Μανιάτες που δύο συνεχόμενες χρονιές έφθασαν στον τελικό και ηττήθηκαν από Πανθουριακό και Πάμισο, είδαν την πορεία τους να σταματά στους "16" του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Κουλόπουλος στο 21' άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και στο 35' ο Πάμισος έχασε τεράστια ευκαιρία να πάει με ισχυρό προβάδισμα στα αποδυτήρια, όταν ο Δεμπεγιώτης κέρδισε πέναλτι. Ο Τιμπλαλέξης όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόκκαλη.
Το 2-0 ήρθε όμως με το ξεκίνημα του β' μέρους και συγκεκριμένα στο 51' από τον Αριστομενόπουλο. Ο Πάμισος με σκορ και ψυχολογία υπέρ του, έλεγχε το ματς και στο 83' έδωσε διαστάσεις στη νίκη του με τον Παπαδόπουλο (3-0).

Ο Γιαννής μείωσε στο 90' σε 3-1 και στο 93' ο Πετρουλάκης, που είχε έρθει από τον πάγκο, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Γαϊτάνη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Tόσκα, Αριστομενόπουλος, Ηλιόπουλος, Φιλόπουλος, Υμεράσι, Τιμπλαλέξης (83' Αρντ. Ντίσα), Κουλόπουλος (83' Σωτηρόπουλος), Παπαδόπουλος (83' Ευθ. Βλάχος), Μπορχάν, Δεμπεγιώτης (83' Πετρουλάκης), Στ. Βλάχος (70' Σταματελόπουλος),
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Aρβανίτης, Πουλάκος, Στυλιανόπουλος, Γιαννής, Τζανετέας (65' Κ. Πουλάκος), Γλέζος, Μπάλας, Σπυρόπουλος (65' Μελενικιώτης), Κουρούπης (70' Σπυρέας), Μπέρμπερη (87' Ντερβίσι).