Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:07

AΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-2: Τα πλάγια άουτ έκαναν τη διαφορά!

Γράφτηκε από τον
AΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-2: Τα πλάγια άουτ έκαναν τη διαφορά!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε ο Ακρίτας Κορώνης, καθώς επικράτησε με 3-2 της Σπερχογείας σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ έπειτα από εκτέλεση πλάγιο άουτ!

Στο 20' ο Καλογερόπουλος επανέφερε την μπάλα από τα πλάγια και ο Παπαθεοδώρου με σουτ άνοιξε το σκορ. Η Σπερχογεία ισοφάρισε λίγο αργότερα με σουτ του Γιακουμή, αλλά η Κορώνη βρήκε ξανά γκολ με τον ίδιο τρόπο στο 40' Πλάγιο άουτ και πλασέ αυτή τη φορά του Μουτζούρη.

Στο 75' ο Καλογερόπουλος έκανε δυνατό πλάγιο άουτ, ο γκολκίπερ Σακκάς μπόρεσε να διώξει την μπάλα, τη βρήκε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1!. Οι "ταύροι", ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο 84' με τον Μαρίνο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τελικά το προβάδισμα και συνεχίζουν στο θεσμό. Η Σπερχογεία αποκλείστηκε, αλλά έδειξε ότι θα είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Θεοδωρίδη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Bαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος, Φέστας, Κουτσουμπός, Πεϊδης, Ψυγογάννης, Κυριόπουλος, Ρουμελιώτης (85' Χοτζόλι), Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου (89' Τσελάι).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Λένα, Τσάκωνας (75' Κακαλέτρης), Μούρτος, Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καρχάλιος (65' Μαρίνος), Γιακουμής, Τσέρτος.

* Η Σπερχογεία ευχαρίστησε τη διοίκηση της Κορώνης για την φιλοξενία και μοίρασε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του χθεσινού αγώνα.