Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 16:22

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1 (κ.α.) 1-3 (παρ.): Στους “8” με χατ τρικ Αθανασόπουλου

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1 (κ.α.) 1-3 (παρ.): Στους “8” με χατ τρικ Αθανασόπουλου

Την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε ο Μιλτιάδης στη διαδικασία της παράτασης…

Η ομάδα του Πύργου νίκησε με 3-1 χθες το Διαβολίτσι στο γήπεδο του Μελιγαλά, με την κανονική διάρκεια να λήγει με σκορ 1-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πύργου ήταν ο Βασίλης Αθανασόπουλος που πέτυχε χατ τρικ, σημειώνοντας δύο γκολ με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι και άλλο ένα με πλασέ.
Ηταν ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον ΑΟΔ να δυσκολεύει πολύ την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου, που βρήκε πάλι τη λύση στα τελευταία λεπτά.
Στο 40’ ο Αθανασόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Γκότση και ο ίδιος από τα 11 βήματα έγραψε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου που έπαιζε ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Μελιγαλά, έχοντας κάνει εκεί μόλις μία προπόνηση (!), ισοφάρισε στο 55’ με κεφαλιά του Νινιού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πατσιώτη (1-1).
Ο Μιλτιάδης που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε καλές ευκαιρίες με τους Αθανασόπουλο και Κατσιώλη να πετύχει δεύτερο γκολ και να μην πάει το ματς στην παράταση.
Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 και παίχθηκε ένα επιπλέον 30λεπτο.
Στο 97’ ο Κατσιώλης είχε σουτ στο δοκάρι.
Το 1-2 για τους ασπρόμαυρους επιτεύχθηκε στο 108’ με τον Θ. Τσόπελα να βρίσκει ωραία τον Αθανασόπουλο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Θ. Γεωργιόπουλος κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αθανασόπουλος για το τελικό 1-3.
Διαιτητής ήταν ο Η. Σκόρδος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Βανικιώτη.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Κρεμύδας (86’ Μωραγιάννης), Νινιός, Χρονόπουλος (83’ Αντωνόπουλος), Σαραντόπουλος, Σ. Ντελής (80’ Μουλιάτος), Θ. Σπυρόπουλος,
Πατσιώτης (70’ Κουντάνης), Γκότσης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Μπουτσικάκης, Οδεμισιώτης, Πολίμος, Μπολούν (110’ Σταθόπουλος), Κατσιώλης, Τσιγαρίδης (80’ Θ. Τσόπελας), Θ. Γεωργιόπουλος (114’ Παπανικολόπουλος), Σαραντόπουλος (112’ Χρονόπουλος), Αθανασόπουλος.