Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:50

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΣΤΕΝΩΣΙΑ 3-3 κ.α. 3-4 (παρ.): Πρόκριση με φοβερή ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΣΤΕΝΩΣΙΑ 3-3 κ.α. 3-4 (παρ.): Πρόκριση με φοβερή ανατροπή

Στην παράταση και με φοβερή ανατροπή στο σκορ η Στενωσιά κέρδισε με 4-3 εκτός έδρας το Νέο Αρι και προκρίθηκε στη δ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε το δεύτερο ημίχρονο, αφού εκεί σημειώθηκαν τα 6 από τα 7 τέρματα της αναμέτρησης.
Αρχικά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με 3-0 και στα τελευταία 10 λεπτά απάντησαν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζοντας σε 3-3. Η νίκη ήρθε με γκολ που σημείωσε η Στενωσιά δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Το 3-4 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Μπαρδή και οι πανηγύρισαν τη νίκη και την πρόκριση στη φάση των “8”.
Ο Νέος Αρις με μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας, παρατάχθηκε με 11άδα ανάγκης, ενώ στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας έχασε τον Σαρρή, που αποχώρησε τραυματίας. Από εκεί και πέρα η κούραση ήταν εμφανής και όλα τα παραπάνω έπαιξαν το ρόλος τους στην εξέλιξη του ματς.
Η Στενωσιά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 δεν παράτησε το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 3-3, με το γκολ της ισοφάρισης να σημειώνεται λίγο πριν ο διαιτητής Μπαρδής σφυρίξει τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο να βάλουν και 4ο γκολ. Διατήρησαν το υπέρ τους 4-3 μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν την πρόκριση στου “8”.
Το σκορ άνοιξε στο 54’ ο Τσίκληρας με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 68’ ο Χρ. Κωνσταντόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 74’ ο Παπαβασιλόπουλος με σουτ επίσης μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Στο 84’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε αρχικά σε 3-1. Στο 90’ ο Αθ. Χρόνης με σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε ακόμη περισσότερο κάνοντας το 3-2. Στο 94’ ο Α. Σταματελόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Ο ίδιος παίκτης στο 103’ κοντρόλαρε την μπάλα και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-4.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπαρδής που είχε βοηθούς διαιτητές τον Γεωργαντά και την Ρηγοπούλου.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Γιαννούλης, Θ. Κωνσταντόπουλος, Κατσιμακλής, Τσιριγώτης, Σαρρής (85’ λ.τρ. Γερίκης), Χρ. Κωνσταντόπουλος, Σκαλιώτης, Μπούνας, Κυριόπουλος (64’ Παπαβασιλόπουλος), Καραπετιάν (77’ Βουρλάκος), Σταυριανέας (46’ Τσίκληρας).
ΣΤΕΝΩΣΙΑ: Λύσσαρης, Θ. Χρόνης, Στ. Καγιανάς (51’ Π. Καγιανάς), Ε. Καλογερόπουλος (64’ Κυρ. Λυμπερόπουλος), Αθ. Χρονάς, Κότης, Θ.Κ. Σταματελόπουλος, Αλεβίζος, Αθ. Σταματελόπουλος, Κοντός, Θ. Καλογερόπουλος (46’ Κων. Λυμπερόπουλος, 119’ λ.τρ. Θ.Ν. Σταματελόπουλος).