Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 11:24

Αντίστροφη μέτρηση για τη Super League 2

Γράφτηκε από τον
Αντίστροφη μέτρηση για τη Super League 2

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα στη Super League 2, καθώς στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε ότι η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’, πιθανότατα το Σάββατο. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Η Super League 2 ξεκινά, χωρίς ακόμα να υπάρχει συμφωνία με τηλεοπτικό πάροχο. Η λίγκα βρίσκεται ωστόσο σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, παρότι η δημόσια τηλεόραση δεν έδειχνε πρόθεση πριν λίγο καιρό να πάρει ένα πρωτάθλημα, που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας των αρχών για δίχτυο παράνομου στοιχηματισμού!

Τα δεδομένα, ωστόσο, φαίνεται να άλλαξαν τις τελευταίες μέρες και σύντομα θα ανακοινωθεί η συμφωνία. Εκτιμάται όμως ότι θα μεταδίδονται λιγότεροι αγώνες συγκριτικά με πέρυσι, αλλά δύσκολα η πρεμιέρα θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Χθες πάντως αποφασίστηκε ότι όλοι αγώνες θα βιντεοσκοπούνται. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 όπου πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:
Τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης». Εγκρίθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2024 και για τους δυο ομίλους της Super League 2”.