Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 12:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Κύπελλο

Την υπεράσπιση του τίτλου θα συνεχίσει ο Πάμισος στο Κύπελλο Μεσσηνίας, μιας και δεν δυσκολεύτηκε την Κυριακή να κάμψει την αντίσταση της Μάνης.

Εχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα οι Νησιώτες έφτασαν στη νίκη και μαζί πήραν την πρόκριση για τους “8” του θεσμού. Ενας θεσμός που φυσικά και ενδιαφέρει τον Πάμισο, που θέλει να φτάσει και φέτος μέχρι το τέλος της διαδρομής και γιατί όχι να σηκώσει και πάλι την κούπα.
Ολα αυτά βέβαια θα φανούν αργότερα μετά την κλήρωση των προημιτελικών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Γεωργακλής: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής δεν μπορούσε παρά να μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση στο ματς με τη Μάνη και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές: “Βγήκαν στο γήπεδο πολλά από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις
Κάναμε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως ακόμη πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα κομμάτια στο παιχνίδι μας.
Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους μας, όμως πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και εκεί είναι το μυαλό μας”.
Η ομάδα της Μεσσήνης αναζητά αντίπαλο για ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Καλαμάτας στη Μεσσήνη.
Το ευχάριστο είναι πως οι περισσότεροι παίκτες είναι διαθέσιμοι, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, εκτός από τους Κατσιβαρδέα και Αράπι που θα χάσουν τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο Μπαστακός ανεβάζει στροφές και μάλιστα αγωνίστηκε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που δόθηκε τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ στις προπονήσεις έχει ενσωματωθεί και ο Κάνιστρας που βέβαια θέλει αρκετό χρόνο μιας και είναι πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.