Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 14:22

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενθουσιασμός για πρόκριση και εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενθουσιασμός για πρόκριση και εμφάνιση

Εξαιρετική εμφάνιση, εκτός έδρας νίκη και πρόκριση συνδύασε το περασμένο Σάββατο ο Τέλλος Αγρας στη Μεθώνη…

Η ομάδα των Γαργαλιάνων επικράτησε με 3-1 του ΑΟΜ στην έδρα του και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ο Αγρας ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Μεσσηνιακό πριν δέκα ημέρες που κινδύνευσε με αποκλεισμό.

Σπάλας: "Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες"

“Πήγαμε πολύ καλά απέναντι στη Μεθώνη, βάλαμε τρία γκολ και είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.
Ηταν μια μεγάλη πρόκριση που θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογία για το πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες, αν και ακόμη είναι λογικό να μην είμαστε απόλυτα έτοιμοι.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και το χαρακτήρα που έδειξαν σε μία δύσκολη έδρα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, όπου στόχος μας αρχικά είναι μια άνετη παραμονή, αλλά και να αγωνιστούν παιδιά από την ακαδημία. Εχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα με δύο εκτός έδρας ματς κόντρα σε Διαβολίτσι και Ολυμπιακό Ανάληψης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα”, δήλωσε στην “Ε” ο προπονητής της ομάδας των Γαργαλιάνων Λάκης Σπάλας.
Το ευχάριστο είναι πως ο καλαματιανός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ενώ το Σάββατο θα δοθεί ένα τελευταίο φιλικό αν βρεθεί αντίπαλος.