Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 15:24

Πέντε ανανεώσεις η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Πέντε ανανεώσεις η ΑΕΚ Καλαμάτας

Τις πρώτες κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την κιτρινόμαυρη ομάδα, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αναστασόπουλος, οι αμυντικοί Παναγιώτης Τζεμόπουλος (φωτό), Παναγιώτης Τσίχλης, Παναγιώτης Λαντινιώτης και ο μέσος Νίκος Βασιλόπουλος.
Λίγες ημέρες μετά την συγκρότηση της νεοεκλεγείσας διοίκησης σε Σώμα, ξεκίνησε ο σχεδιασμός ενόψει της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η συμφωνία συνεργασία με τους Παναγιώτη Λαδά και Σταύρο Μπαρούνη, αμφότεροι προπονητής και βοηθός, ανέλαβαν να κτίσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.
Στόχος όλων στην ΑΕΚ, μετά την επαναδραστηριοποίηση και την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο χρόνια, να δημιουργηθεί μία ομάδα, η οποία να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Σε δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.