Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:08

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε τουρνουά σήμερα στην Τρίπολη για φιλανθρωπικό σκοπό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε τουρνουά σήμερα στην Τρίπολη για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει μέρος ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης.

Το τουρνουά γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια της 12χρονης Μαρίας Μιχαέλας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του προβλήματος της.
Στο τουρνουά που διοργανώνει η μικτή παλαιμάχων Τρίπολης, εκτός από τους παλαίμαχους της Καλαμάτας θα συμμετάσχουν και αντίστοιχες ομάδες του Μεσσηνιακού, της Σπάρτης, της Κορίνθου και τους Αργους. Η έναρξη των αγώνων έχει οριστεί για τις 3 το απόγευμα και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ.
Οι προπονητές των παλαιμάχων της Καλαμάτας Νικήτας Παπανικολόπουλος και Νίκος Μουλατσιώτης, έχουν καλέσει για το τουρνουά τους Αντώνη Μαυρέα, Αντώνη Καλογερόπουλο, Ηλία Φράγκο, Γιώργο Σωτηρόπουλο, Γιώργο Κορομηλά, Γιάννη Αθανασόπουλο, Κώστα Μπιζίμη, Θανάση Λακριντή, Αγγελο Παναγόπουλο, Πάρη Καλλιντέρη, Τόγια Κόρδα, Ηλία Φλέσσα, Φραγκίσκο Κεράνη, Κώστα Παλαμάρα, Τάκη Δρούγα, Δημήτρη Μάλαμα, Βασίλη Τζίφα και Γιάννη Πιτσιλή.