Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:23

ΕΡΑΝΗ: Ξεχνά την εμφάνιση με Βάρδα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ξεχνά την εμφάνιση με Βάρδα

Το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η Εράνη στη Βάρδα με συνέπεια να γνωρίσει προχθές την πρώτη ήττα στη Γ’ εθνική με σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών και το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί από το 33’.
“Τα δύο γρήγορα γκολ μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και μας έριξαν τη ψυχολογία, ενώ με το τρίτο γκολ τελείωσε και το ματς”, είπε ο Κώστας Λυμπερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Ο προπονητής της Εράνης τόνισε ότι: “Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας αυτό το παιχνίδι και να σκεφτόμαστε το επόμενο στην έδρα μας με τον Πανελευσινιακό. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία και εμείς μπήκαμε με λιγότερη αυτοπεποίθηση και το πληρώσαμε με τρία γκολ”.
Ο Κώστας Λυμπερόπουλος σημείωσε ότι η Βάρδα με τρία σουτ στο πρώτο ημίωρο πέτυχε τρία γκολ. Η Εράνη έχασε πέναλτι στο 35’ με τον Ηλιόπουλο, ώστε να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά όπως και να ‘χει, το 3-0 είναι ευρύ σκορ και οι “πράσινοι” δεν πρέπει να επαναλάβουν τέτοιες εμφανίσεις.
Η συνέχεια στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, που ηττήθηκε στην έδρα του με 2-0 από την Κόρινθο. Πριν την Ελευσίνα, υπάρχει όμως το αυριανό εκτός έδρας ματς Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Καλλιθέα, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά.