Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2023 14:04

Νέος τεχνικός διευθυντής της Καλαμάτας ο Τσιμπανάκος

Γράφτηκε από τον

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι από χθες το βράδυ ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Ο 39χρονος παράγοντας ήταν σύμβουλος στον Πανσερραϊκό, ενώ έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη στον Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου ήταν πρόεδρος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Μαύρη Θύελλα.
Ο κ. Τσιμπανάκος μέχρι το τέλος της προηγούμενης βδομάδας ήταν σύμβουλος στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός και μάλιστα ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ.Πρασσάς ευχαριστεί την ομάδα των Σερρών και τον Πρόεδρο της κ.Καζιά για την κατανόηση που επέδειξε ώστε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος να έρθει στον σύλλογο μας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας γεννήθηκε το 1984 και υπήρξε ποδοσφαιριστής από το 2003 για μια δεκαετία σε πολλές ομάδες όπως Ολυμπιακός Βόλου, Ιωνικός, Προοδευτική, Παναχαϊκή, Χανιά, Τρίκαλα κλπ.

Σαν παράγοντας ασχολήθηκε με Πανελευσινιακό όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Β Εθνική, ενώ άνοδο είχε και με τα Τρίκαλα και την Νίκη Βόλου από την Β' στην Α' εθνική. Στον Ολυμπιακό Βόλου πανηγύρισε την άνοδο στην Β Εθνική με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος από τον Ιούλιο του 2019 για μια διετία, πριν ασχοληθεί πέρυσι με τον Πανσερραϊκό όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλαμάτας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του".