Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:36

Φιάσκο με Σόουζα στη “Μαύρη Θύελλα”!

Γράφτηκε από τον
Φιάσκο με Σόουζα στη “Μαύρη Θύελλα”!

Εγινε και αυτό στη “Μαύρη Θύελλα”...

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι τη μεταγραφή του Ούγκο Σόουζα από τον Ιωνικό και το απόγευμα η ομάδα της Νίκαιας γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο στόπερ!

“Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας. Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!
Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιωνικού, που εκθέτει τη μεσσηνιακή ΠΑΕ που… βιάστηκε να ανακοινώσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπήρχαν συζητήσεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν είχαν πέσει οι υπογραφές.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας ανέφερε: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα. Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον Αρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες. Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σεπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την “Μαύρη Θύελλα” να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ούγκο Σόουζα.