Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 10:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για το 2 στα 2 με τον νεοφώτιστο Γιούχτα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για το 2 στα 2 με τον νεοφώτιστο Γιούχτα

Το πρώτο εντός έδρας ματς για τη Super League 2 θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα, με αντίπαλο τον Γιούχτα στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.

Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε στην πρεμιέρα με 4-1 τον Παναθηναϊκό Β' στο ΟΑΚΑ και κόντρα στους νεοφώτιστους Κρητικούς, θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες. Μια νίκη που είναι απαραίτητη και για ψυχολογικούς λόγους, ύστερα από την ήττα - αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από την Καλλιθέα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη. Αντίθετα στο πρωτάθλημα η Καλαμάτα ξεκίνησε εντυπωσιακά και θέλει να δείξει σήμερα, ότι το ματς με την Καλλιθέα ήταν μια κακή παρένθεση.
Η μεσσηνιακή ομάδα με τρίποντο θα βρεθεί από τη δεύτερη αγωνιστική σε θέση οδηγού στον β' όμιλο της Super League 2, καθώς το "2 στα 2" μπορεί να κάνουν μόνο τα Χανιά με τον Τυλυκράτη, που παίζουν σήμερα μεταξύ τους, καθώς και ο Γιούχτας που ξεκίνησε νικηφόρα (2-0 το Διαγόρα) τη θητεία του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στην κορυφή της επίθεσης τον Μεσσήνιο Βαγγέλη Αλεξόπουλο και στην άμυνα τον Νάτσο Λιποαράσε, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει, ως απόλυτο αουτσάιντερ και χρειάζεται προσοχή για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.
Η αποστολή της Καλαμάτας για το σημερινό ματς με τον Γιούχτα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Κωστούλας, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Μπαράλες, Μπενίτες

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τον αγώνα κοστίζουν 10, 15 και 30 ευρώ και θα τεθούν σήμερα στην κυκλοφορία, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
"Δευτέρα 2/10 ξεκινούν προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 09.00 έως τις 13.30 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα. Θύρα VVIP:30 ευρώ, Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ, Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ".

Ανακοίνωσε Καμπράλ

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει, αλλά η Καλαμάτα συνεχίζει να κάνει μεταγραφές. Η "Μαύρη Θύελλα" ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου εξτρέμ Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ιωνικό, όπως και ο Σόουζα, τον οποίο ανακοίνωσε την Παρασκευή το μεσημέρι η Καλαμάτα, αλλά λίγες ώρες αργότερα ο Πορτογάλος στόπερ ανανέωσε στην ομάδα της Νίκαιας, εκθέτοντας την μεσσηνιακή ΠΑΕ.
Για τη συμφωνία με τον Καμπράλ η ανακοίνωση αναφέρει: "H ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ. Κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και έχει Ολλανδικό διαβατήριο. Είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι 32 ετών (3-1-91) και έχει ύψος 1.77. Από το 2015 και μετά έχει αγωνιστεί στις Βίλεμ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Μπαστιά, Λέφσκι, Πάφος και την διετία (2021-23) φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού όπου είχε 26 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ".

Ρήξη χιαστού ο Τριανταφυλλάκης!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει σε εννέα μέρες ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης. Ο μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας υπέστη στην προπόνηση ολική ρήξη χιαστού και θα μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Τριανταφυλλάκης τραυματίστηκε σε προπόνηση της ομάδας και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού. Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται σε περίπου έξι μήνες. Βασίλη καλή δύναμη και κουράγιο.
Η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας σου εύχεται περαστικά, υπομονή και όλα θα πάνε καλά για να επιστρέψεις στην ομάδα υγιέστατος", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον άτυχο ποδοσφαιριστή.