Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 15:40

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-0: Καταιγιστικός στην πρεμιέρα!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-0: Καταιγιστικός στην πρεμιέρα!

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της πρεμιέρας στην Α' τοπική σημείωσε το Διαβολίτσι, καθώς συνέτριψε με 6-0 τον Τέλλο Αγρα στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν μισή... ντουζίνα γκολ με έξι διαφορετικούς σκόρερ, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το 42', όταν και προηγήθηκαν με 3-0.
Ο Τέλλος Αγρας βρέθηκε σε κακή μέρα και πλήρωσε τα λάθη του, με μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα, που θα αποτελέσει μάθημα για τη συνέχεια.
Ο ΑΟΔ άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Μουλιάτο. Στο 31' ο Σαραντόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Διαβολιτσίου, που πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Πατσιώτη στο 42'.Το δεύτερο ημίχρονο είχε και πάλι γκολ στα πρώτα λεπτά, αυτή τη φορά, όχι στο 2ο λεπτό, αλλά στο 15o. Σκόρερ ο Σπυρόπουλος που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 66' ήταν η σειρά του Ντελή, που είχε έρθει από τον πάγκο να χριστεί σκόρερ, για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μαναριώτης στο 85, που είχε μπει επίσης στο ματς ως αλλαγή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Βανικιώτη και Γαϊτάνη.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανδρουτσόπουλος, Καπόγλης, Γκότσης, Μπαλόπουλος, Νινιός (65' Αντωνόπουλος), Χρονόπουλος (46' Κρεμμύδας), Κουντάνης, Πατσιώτης (60' Mαλιόγκας),, Μουλιάτος, Σπυρόπουλος (65' Μαναρώλης), Σαραντόπουλος (60' Ντελής).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Kατσαρέας, Καραχάλιος, Βενετσανάκος (35΄Δαλκαφούκης), Βελισσάρης, Σεφεράσι, Μπακάκης, Σερέτης (61' Νικολόπουλος), Ανδρώνης, Διονυσόπουλος, Λάγιος, Σούλα (55' Κανελλόπουλος).